Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: Lizzo komt naar Nederland en geeft concert

Wil je bij zijn!

MTV Video Music Awards 2022 - Arrivals

Met hits als About Damn Time en Truth Hurts is Lizzo niet meer weg te denken van de wereldwijde hitlijsten. De zangeres brengt de een na andere hit uit en heeft fans over heel de wereld. Goed nieuws voor iedereen die dol is op Lizzo, want volgend jaar komt ze naar Nederland voor een concert!

Speciale tour

Jaaa, that's right! Lizzo geeft op donderdag 23 februari een concert in het Ziggo Dome, zo meldt organisator Mojo. Het optreden is onderdeel van een speciale tour door Europa en het Verenigd Koninkrijk. "Het is about damn time om samen los te gaan met de zelfverzekerde, humoristische en inspirerende zangeres Lizzo. Met haar soulvolle stem spreekt ze zich in haar muziek uit over onderwerpen als racisme en body-positivity. Hou-van-jezelf raps, gospel en klassieke fluit: Lizzo combineert het in hits waarmee ze alleen maar positieve energie uitstraalt", luidt de aankondiging van Mojo.

Aankondiging

Lizzo kondigt haar Europese tour daarnaast ook zelf aan op Instagram met een enthousiaste video. "ITS ABOUT DAMN TIME THE SPECIAL TOUR CAME TO THE UK AND EUROPE! YALL BEEN WAITING FOR THIS ONE", zo luidt de caption. Exciting!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating)

Kaartverkoop

Wil jij bij dit waanzinnige optreden zijn? De reguliere kaartverkoop gaat aanstaande vrijdag 7 oktober al van start om 12:00. En wie snel is, kan zich ook nog aanmelden voor de presale via Mojo.

Bron: Mojo | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • NEWARK, NEW JERSEY - AUGUST 28: Lizzo at the 2022 MTV VMAs at Prudential Center on August 28, 2022 in Newark, New Jersey. CAP/MPI/JP Â?/MPI/Capital Pictures