Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lucardi komt met sieradencollectie speciaal voor je huisdier

Say what?!

Het is bijna dierendag en dat betekent dat we onze trouwe viervoeters weer een beetje in het zonnetje mogen zetten. Dat moet juwelier Lucardi ook gedacht hebben en daarom introduceren zij een sieradencollectie speciaal voor honden. Treat yo' dog!

Op chic

Say what?! Ja echt, net als dat Lucardi prachtige sieraden voor mensen maakt, hebben ze nu ook een aantal pieces gemaakt voor je trouwe viervoeter. Maarre, hoe zien die sieraden er dan uit? Nou, eigenlijk heel erg chic en mooi subtiel! De collectie bestaat uit zes verschillende zilver- en goudkleurige hangers die verkrijgbaar zijn in combinatie met een PU leren halsband.

Graveren

Tijd voor een nieuwe halsband voor je hond? Overweeg dan zeker eens om je beste maatje op dierendag zoiets cadeau te doen, hoe leuk is dat! Enne, Lucardi heeft nog iets bijzonders, want op 4 oktober - dierendag - kunnen baasjes de hanger voor hun viervoeter gratis laten graveren. Zo maak je de hanger ook nog eens persoonlijk, door de naam van je huisdier erin te laten zetten bijvoorbeeld.

De huisdierencollectie bestaat uit hangers die bevestigd kunnen worden aan een brede, zwarte PU leren halsband. Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel, waardoor ze mooi blijven als je hond gaat zwemmen of ravotten in de modder. Wel zo handig.

Stylish

De huisdierencollectie is vanaf 3 oktober verkrijgbaar op de webshop van Lucardi. De halsband inclusief de hanger is verkrijgbaar voor €19,99, het graveren van de hangers kost €9,99 per stuk - behalve op 4 oktober, dan is het dus gratis. Dat wordt voortaan je hond uitlaten in stijl.

Beeld: Lucardi