Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de knappe dochter van Guus Meeuwis

De zanger is de trotse vader van vier kinderen.

The Streamers  in het Olympisch Stadion

Guus Meeuwis gaf begin juli het jawoord aan zijn grote liefde, styliste Manon Meijers. Maar dat is niet de enige beeldschone dame in zijn (gezins)leven! Guus is namelijk de trotse vader van vier kinderen, waaronder zijn knappe dochter Sarah van 19.

Guus' gezin

Na jaren van uitstel is Guus Meeuwis in de zomer van 2022 eindelijk in het huwelijksbootje gestapt met zijn Manon – een prachtige bruiloft in zonnig Portugal. Het is niet het eerste huwelijk van de Brabantse zanger. Van 2002 tot 2016 was hij getrouwd met Valérie Gregoire, met wie hij samen vier kinderen heeft. Na een huwelijk van 14 jaar kondigden de twee 'met veel verdriet' hun echtscheiding aan. Dat deden ze wel met veel vertrouwen in de nieuwe fase voor hun gezinsleven. "Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop", lieten de ex-echtgenoten destijds weten.

Vier kinderen

Guus is vader van drie zoons en één dochter: Pepijn Philip (2000), Sarah Marte Helena (2003), Teun (2006) en Jules (2010). Vrouwlief Manon kan het uitstekend vinden met hen. "Je hebt ook vier superleuke, spontane, toffe kids. Ik krijg vaak de opmerking: 'Vier kinderen, wat knap!' Terwijl ik het juist bewonderenswaardig vind hoe zíj zich hebben opengesteld voor míj", vertelde ze daar eerder over in Nouveau.

De vier kinderen van Guus staan een stuk minder vaak in de schijnwerpers dan hij zelf, al komt er op social media zo nu en dan een leuke foto voorbij. Zo zagen we eerder dit jaar dat Sarah haar vader meenam naar een bijzondere gelegenheid. Kijk maar mee op de volgende pagina!

Eerste inkt

Dat Guus een heel goede band heeft met zijn dochter, werd eerder dit jaar wel duidelijk. De Het is een nacht-zanger liet toen op Instagram weten dat hij een tatoeage voor zijn dochter mocht ontwerpen, die nu op haar arm prijkt!

"Voor mijn gevoel deed ik gisteren aangifte van haar geboorte en was de inkt van de akte amper droog', schreef Guus daarover. "Kleine meisjes worden groot. Vandaag mocht ik mijn knappe dochter vergezellen voor haar eerste ‘inkt’. Met trots mag ik zeggen dat ik nu dus liedjes en armen schrijf." Op de foto zien we Guus samen met zijn mooie dochter Sarah.

Dochter Sarah

Over dochter Sarah weten we maar weinig, al omschreef Guus haar eerder in Flair als 'levendig en uitbundig'. "Ik moet eerlijk toegeven, ik vind het soms moeilijker om haar te begrijpen dan mijn zoons", vertelde de zanger daar jaren geleden over. "Ik herken bepaalde emoties niet zo. Sarah kan helemaal uit haar dak gaan, omdat ze eindelijk gaatjes in haar oren mag. Dat voel ik niet direct aan. Buiten dat ze een meisje is, is ze ook heel anders qua karakter. Heel levendig en uitbundig." Al laat die bijzondere tattoo wel zien dat het helemaal goed zit tussen vader en dochter. We zijn benieuwd wat voor een (song)tekst het geworden is!

Bron: Flair, Shownieuws, Story, Nouveau, AD | Beeld: BrunoPress

Entertainment
  • AMSTERDAM, 17-09-2022, Olympisch Stadion Persmoment van de The Streamers voorafgaand het concert in het Olympisch Stadion FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Guus Meeuwis