Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan is vandaag je geluksdag!

De sterren voorspellen!

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga-compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In Grazia bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat. Vandaag is het de beurt aan Maagd!

Lucky day

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hoef je niet lang meer te wachten tot er een beetje geluk jouw kant op komt waaien. Vandaag, 22 september, is het namelijk jouw geluksdag! En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen.

Maagd: 24 augustus - 22 september

Medio september komt planeet Venus een tijdje in jouw teken staan. Dat betekent geluk in de liefde en in je financiën! Je trekt als single veel aandacht vanwege je aantrekkelijke uitstraling. Het is aan jou voor welke potentiële lover je wilt gaan. Heb je een relatie, dan groeien jullie dichter naar elkaar toe. Je sexleven ondergaat een fikse boost. Op financieel vlak zit het echt mee. Kosten vallen lager uit of je ontvangt zomaar een extraatje. Dat wordt echt genieten!

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Ginny & Georgia