Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tijd voor een nieuwe smartphone? De iPhone 14 Pro Max is hot right now!

De iPhone 14 is een echte musthave!

Female hand holding Apple iPhone 11 Pro

Laad jij je telefoon inmiddels ook meerdere keren per dag op, en duurt het wel erg lang voordat de volgende Insta-story in beeld komt? Dan is het tijd voor een nieuwe smartphone! En eigenlijk is dat qua timing nog niet eens zo slecht, want de allernieuwste iPhone-serie is gelanceerd. Het paradepaardje is de iPhone 14 Pro Max. Die wil je hebben!

Nóg mooiere foto’s

Maak jij vaak foto’s met je smartphone, dan is de iPhone 14 Pro Max sowieso een goed idee. Op het toestel zit namelijk een 48 (!) megapixel camera. Nooit meer blurry foto’s op je socials dus. Althans, hooguit na een avondje stappen… Aan de camera zal het in ieder geval niet liggen!

Op de achterkant zitten trouwens nog twee lenzen. Naast de hoofdcamera kan je ook foto’s maken met de ultragroothoekcamera of telelenscamera die allebei 12 megapixel hebben. Die zoomlens zit overigens alleen op de Pro-modellen en niet op de iPhone 14 of iPhone 14 Plus.

Ook de selfies zijn trouwens super scherp. De selfiecamera heeft naast de hoge kwaliteit ook een ander nieuwtje, namelijk autofocus. Daarmee wordt het nog makkelijker om geslaagde selfies te maken én zie je er beter uit tijdens het videobellen. Geen hele rits in je fotogalerij met net-niet-selfies dus!

Supersnel swipen en scrollen

De nieuwe iPhone 14 Pro Max is ook ontzettend snel. Hij is namelijk uitgerust met een zogeheten A16 Bionic chip, die weer een stuk sneller is dan de A15 chip in eerdere iPhones en de iPhone 14 (Plus). Je kan dus supersnel scrollen en swipen op deze smartphone. Laat die social feeds maar rollen! 

En niet alleen je socials werken sneller. Ook switchen tussen apps en streamen van video’s en films gaat een stuk soepeler. De chip helpt zelfs om foto’s nóg scherper te krijgen. 

Het oog wil ook wat!

Je telefoon heb je natuurlijk vaak in de hand, Hij mag er dus best als een fashionable accessoire uitzien! Het helpt uiteraard als je er een mooi telefoonhoesje met koord om doet. Maar de iPhone zelf ziet er gelukkig ook strak uit.

Ten opzichte van z’n voorgangers heeft de iPhone 14 niet meer een traditionele notch, maar een dynamic island. Dat klinkt niet alleen mooi, het ziet er ook goed uit! In dit balkje op je scherm zie je steeds wat anders, bijvoorbeeld welk nummer je luistert of waar je af moet slaan volgens Google Maps. En dat alles terwijl je selfiecamera hier gewoon in verstopt zit. 

Opvallender aan de look van de iPhones zijn de kleuren. Iedere nieuwe Apple smartphone heeft weer een ander kleurenpalet, dus dat geldt ook dit keer. De 14-serie is er in de kleuren Deep Purple, Space Black, Silver en Gold.

Beeld: iStock

Lifestyle
  • New York, USA- November 30, 2019: Female hand holding Apple iPhone 11 Pro in a technology store. iPhone 11 was released on September 20, 2019.