Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Roy Donders en vriendin Michelle verwachten eerste kindje

Roy Donders wordt vader. Zijn vriendin Michelle is in verwachting van hun eerste kindje.

Gouden Televizier-Ring Gala 2019 - Rode Loper

Roy Donders en zijn vriendin Michelle zijn in verwachting van hun eerste kindje. Roy deelt het nieuws op zijn YouTube-kanaal. 

In de video is te zien hoe het stel een zwangerschapstest gaat doen. “Ik heb het gevoel dat ze zwanger is”, zegt Roy voorafgaand aan de test tegen de kijkers. En hij heeft gelijk. Michelle blijkt inderdaad in verwachting van een kindje.

Verbaasd

Hoewel Roy het naar eigen zeggen aan zag komen, reageert het stel toch verbaasd op de uitslag. “Schat! Ik zei het toch”, zegt de stylist tegen zijn vriendin. Zij denkt in de eerste instantie nog dat Roy de uitslag verkeerd heeft gezien, maar niets blijkt minder waar.

Vervolgens vertelt Roy in de camera waarom het stel zo verbaasd reageert op de positieve test. “In het ziekenhuis zeiden ze dat ik traag zaad heb en een verminderde productie van zaadcellen.” Hij had daarom nooit verwacht dat Michelle nu al zwanger zou zijn. In de YouTube-video hieronder kan je de volledige reactie van het stel bekijken.

Grote liefde 

In maart van dit jaar werd Roy, tot zijn eigen verbazing, verliefd op Michelle. Tijdens een vakantie in Griekenland liep hij de prachtige dame tegen het lijf. En al gauw bleek dat ze behoorlijk wat gevoelens bij hem losmaakte. Aan Privé onthult Roy dat hij deze gevoelens voor een vrouw nog niet kende. Aan het weekblad vertelt hij: “Dat kón toch ook helemaal niet?”

Tijdens de zonovergoten vakantie had Michelle nog een relatie, maar rond kerst spraken de twee hun gevoelens naar elkaar uit. “Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht.” Nu verwacht het stel dus hun eerste baby samen. Cute!

Bron: Shownieuws, Beeld: Brunopress