Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser: 'Ik zou zelf wel een realityserie willen'

En aan welk ander realityprogramma zou de beauty nog eens mee willen doen?

Premiere van de Halloweenfilm House of No Limits

De Bachelorette, Special Forces VIPS, De Verraders, Expeditie RobinsonGaby Blaaser heeft al aan talloze realityprogramma’s meegedaan. Heeft ze het inmiddels wel gezien, of staat er nog iets op haar lijstje? 

Eigen realityserie 

“Ja túúrlijk”, reageert Gaby enthousiast als we haar vragen of ze nog eens aan een realityprogramma mee zou willen doen. Welke dat dan zou worden? “Ik zou nog steeds heel graag mee willen doen aan Wie is de Mol?. Dat lijkt me heel leuk. Dat is natuurlijk ook wel met een spelonderdeel, maar dat lijkt me écht heel leuk.” Maar de beauty heeft zelf ook nog plannen voor in de toekomst. 

“En ik zou zelf wel een realityserie willen”, onthult ze. “Maar dan moet er wel echt iets spannends in mijn leven gebeuren. Er moet wel echt een reden voor zijn”, legt ze uit. “Dat zou ik heel leuk vinden. Misschien ooit!” Dat zouden wij ook heel leuk vinden, Gaby! 

Goed maken 

Als ze een programma over mocht doen, dan zou het Expeditie Robinson zijn. “Omdat ik zelf ben weggegaan. Dan zou ik dat ooit nog wel goed willen maken. Ergens ook weer niet, omdat het wel pittig was, maar dat heb ik nooit echt goed afgemaakt voor mezelf", legt ze uit. "Héél misschien hoor." Wellicht zien we de actrice nog eens terug in een all stars-seizoen! 

Alles over reality 

Als iemand alles weet van reality, dan is het Gaby Blaaser wel. Ze heeft natuurlijk zelf in diverse programma’s gezeten, maar kijkt ook al van jongs af aan bijna alle series die er maar zijn. Wat haar all-time favorite is?  “Oeh, ik vind het heel lastig, want ik vind het allemaal zo leuk", lacht ze. Mijn guilty pleasure is dan toch wel echt Ex on the Beach en Expeditie Robinson blijft ook echt een van mijn favorieten.” 

De liefde voor reality komt ook terug in haar nieuwe podcast Morning Aftertalk. Daarin gaat de beauty in gesprek met deelnemers en presentatoren van verschillende programma's. Morning Aftertalk verschijnt elke maandag om 17.00 uur exclusief op Podimo. 

Beeld: Brunopress