Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia selecteert: dit zijn fashion en beauty musthaves van het moment

Elke maand lanceren diverse merken prachtige fashion items, hebberigmakende sieraden en oogstrelende beauty toppers. Om te voorkomen dat je een leuke lancering mist, hebben we een paar van onze favoriete fashion en beauty musthaves voor je geselecteerd. Komen ze:

Fashion

Arty

MUD Jeans, ’s werelds eerste circulaire denimmerk en het Van Gogh Museum lanceren een collectie van recycled denim met details uit Van Goghs brieven en werken. Vanaf nu verkrijgbaar via de online shop van het Van Gogh Museum en mudjeans.nl (óók te leasen overigens).

Lekker fit

Stijl en technologie worden naar een hoger niveau gebracht met de PUMA FIT-collectie. Met deze top kun je trainen waar je wilt, en zie je er ook nog eens uit om door een (turn) ringetje te halen.

€45

Allemansvriend

Van yogamat tot boodschappen: alles past in deze stadsrugzak van VAUDE. Dankzij de wikkelsluiting met rits verstel je de fijne tas op verschillende hoogtes. Ook voor een verre trip is-ie je beste vriend, want dankzij de trolleyhouder maak je hem snel vast aan je rolkoffer. Nog niet overtuigd? Hij is gemaakt van gerecycled materiaal en dankzij een milieuvriendelijk laagje is ook een buitje geen probleem.

€70

Fantastisch

Een tas voor op de wishlist, dat is de New Lock-tas van Maison Margiela. Verkrijgbaar in twee maten, verschillende slotcombinaties en materialen. En in de kleuren oranje, blauw, greige of zwart zit er voor ieder wat wils bij.

Vanaf €1.390

Time to shine

Bestaat er iets als té shiny? Niet als het aan STUDIO NK ligt. Hun Olivia-broek straalt je tegemoet. Glam up your life!

€395

Een enkeltje graag

Een musthave paar enkellaarzen om je outfit net dat beetje extra te geven. De Myrah Ankle Boots van Stand Studio staan at your service.

€499

Sieraden

Tiktak

Ontwerper Yvonne Reichmuth gaf de famous rechthoekige Longines-klokjes een update, met verfijnde leren bandjes. €3600

€3600

Bezegel het

Seal the deal met deze prachtige ring van Fossil.

€39

Always Sunny

Hoewel we alweer afscheid moeten nemen van die mooie zomer, is een zonnebril nooit overbodig. Zeker niet als het gaat om de Grey Havana acetate zonnebril uit de Way-collectie van Fendi. Is ze geen plaatje?

€290

Nothing but love

Draag je loved ones altijd bij je met de Bibi Bubble Birthstone Necklace van Vedder & Vedder. Je kunt hem personaliseren met vijf birthstones naar keuze. Beschikbaar in zilver en verguld.

Vanaf €65

Beauty

Alleskunner

Chanels Noir Allure kan alles. Met het fijne borsteltje breng je de diepzwarte mascara aan tot in de puntjes. Voilà, een volle, lange krul om u tegen te zeggen. Hij werkt ook nog eens als conditioner. Ideaal!

€45

Verleidelijk

Yves Saint Laurent heeft een nieuw oogschaduwpalet gelanceerd met kleuren to die for. De Couture color clutch radiant nudes bevat tien warme tinten in mat en glans: van shimmer gold tot dieprood en van pale beige tot donkerbruin. Hier hebben wij een oogje op.

€106

Stralen maar

Met natuurlijke scrubdeeltjes van abrikozenpit en tonen van groene thee, citrus en salie is deze heerlijk geurende bodyscrub een treat voor je huid en neus. De verzorgende exfoliator van Marie-Stella-Maris verwijdert dode huidcellen en brengt de bloedcirculatie op gang. Een fijne bodyscrub voor een fijne prijs. No 12. Objets d’Amsterdam.

€24,90 (200 ml)

Stralende glow

Rode vlekjes of een grauwe tint? Die tover je direct weg met Babors BB Cream. Hiermee krijgt je huid een zijdeachtige textuur en wordt het microbioom van de huid ook meteen in balans gebracht dankzij pre- en probiotica. Hallo stralende teint!

€29,90 (40 ml)

Night Boost

De Hyaluronic acid age fix toning night mist works it’s magic terwijl je slaapt. Deze gezichtspray van Avant Skincare bevat hyaluronzuur, propanediol en glycerine die je huid ’s nachts verstevigen en hydrateren. Kom maar door! Verkrijgbaar bij Douglas.nl.

€93 (30 ml)

Grazia selecteert wekelijks dé musthaves van het moment. Van sieraden tot schoenen en van oogschaduws tot nagellakjes. Houd onze website en socials in de gaten voor meer hebberigmakende items en handige tips. 

Productie: Sanne Kesler (Mode), Cherylle Stein (Mode), Babette Dessing (Beauty)

Tekst: Marisa Boskma (Mode), Christel van der Spoel (Beauty)