Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze droomlocatie in Amsterdam organiseert speed dates – en jij bent uitgenodigd

Singles opgelet!

Een beetje swipen op een datingapp is leuk, maar het voelt soms ook als verspilde tijd. Lijkt het jou leuk om op een andere manier te daten? Dan hebben we iets leuks voor je! 

Feesten voor singles.

Inner Circle is dé datingapp die zich focust op de offlinewereld. De app brengt vrijgezellen samen op spectaculaire, niet-cringey manieren. En jij bent net op tijd voor hun spetterende, eendaagse dating event. 

In het Moxy Hotel, een van Amsterdam’s meest trendy locaties in het centrum, werkt Inner Circle samen met Saturdates om een eendaags feest voor singles te organiseren. Compleet met verfrissende drankjes, spannende games om het ijs te breken en de beruchte speed dates.

Of je je nu wil storten op de Speed Dates, of de flirterige vibes wil oppikken terwijl je je onder de honderden mede-singles begeeft, het wordt hoe dan ook een fantastische dag. En misschien ontmoet je wel je volgende vlam.

speed dates

Flirten maar

Maar het wordt nóg beter. Als de zon ondergaat, zullen honderden gelijkgestemde vrijgezellen er een schepje bovenop doen met spetterende DJ-sets en cocktails tot in de vroege uurtjes. In de wetenschap dat iedereen om je heen openstaat voor daten, zal je zelfvertrouwen vast een boost krijgen om een beetje te flirten met wie je maar wil. 

Kom alleen of neem je vrienden mee en haal het beste uit het vrijgezellenleven. Registreer je HIER bij Inner Circle om alle informatie rondom het event en de kaartverkoop te krijgen. Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat hard. 

Cocktails, dansjes en dates wachten op je!

Beeld: Inner Circle