Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shores Holly Hagan deelt transformatie: 'Er kan veel veranderen in 5 jaar'

Wauw!

Float Like A Butterfly Ball For Caudwell Children Charity 194057

In 2011 hebben we kennis mogen maken met Holly Hagan in de realityserie Geordie Shore. De toen 18-jarige(!) maakte meteen een grote indruk met haar vuurrode haar en haar 'cup FF'. Dat de reality-ster sinds 2011 veel is veranderd, is zeker een understatement. Daarom deelt de beauty trots haar transformatie met haar volgers op Instagram.

Transformatie

Natuurlijk kennen we Holly allemaal van haar ellenlange extensions, een vier-dubbele laag nepwimpers, veel make-up en haar gigantische buste. Jep, dat is Holly. Toch kunnen oplettende Geordie Shore-fans op haar Instagram hebben gezien dat Holly – die eigenlijk van origine geen échte Geordie is – een mega transformatie heeft ondergaan. "Er kan veel veranderen in vijf jaar", laat de beauty weten onder haar post.

Imposter syndroom

De 30-jarige laat weten dat ze zich nooit had voorgesteld deze weg in te slaan, waardoor deze transformatie nóg knapper is als je het aan ons vraagt. "Het meisje dat in de eerste serie gesmolten kaas at met een fitness instructeur en voedingscoach? Ik zou je in je gezicht uitgelachen hebben als je me gezegd had dat dit mijn toekomst was", schrijft de beauty. Ze vervolgt: "Ik leed enorm aan het imposter syndroom. Ik dacht, hoe kan een meisje dat operaties heeft ondergaan en dieetproducten promoot ooit serieus genomen worden?"

Coach

Toen veranderde er iets in de Geordie-ster. "Wat ik dacht dat mijn grootste zwakte was, werd mijn grootste kracht", aldus Holly. "Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld in mijn rol als coach. Mensen helpen te begrijpen wat voor hen werkt en mijn klanten het licht te laten zien waarvoor ik leef. Het gaat veel dieper dan wat we in de spiegel zien." Ze vervolgt: "Ik wil niet dat de volgende generatie meemaakt wat wij hebben meegemaakt... En ik hoop dat ik daar een kleine rol in kan spelen door mijn verhaal te blijven delen." Wauw, you go girl!

Bron en beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • NON-EXCLUSIVE PICTURE: MATRIXPICTURES.CO.UK PLEASE CREDIT ALL USES WORLD RIGHTS English television personality Holly Hagan attends the Float Like A Butterfly Ball for Caudwell Children Charity at Grosvenor House Hotel in London. NOVEMBER 16th 2019 REF: SLI 194057