Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shores Aaron deelt gezondheidsupdate pasgeboren zoontje

"Na 8 lange dagen en een zeer vermoeide mama en papa, vooral mama, hebben we onze kleine soldaat thuis", liet de Geordie weten op zijn Instagram.

Dat een bevalling niet altijd vlekkeloos gaat, heeft ook Geordie Shores Aaron Chalmers ervaren. Zijn vriendin Talia Oatway is een aantal weken te vroeg bevallen van hun derde kindje, waardoor er complicaties ontstonden tijdens de bevalling.

Little soldier

Aaron meldde op zijn Instagram pagina dat zijn 'little soldier' na acht dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen eindelijk thuis is. Toch vertelde de reality-ster dat zijn pasgeboren zoontje Oakley Bleu Chalmers, nog een lange weg te gaan heeft. De 35-jarige vader liet weten dat Oakley met gezondheidsproblemen ter wereld is gekomen, waardoor hij volgend jaar nog een aantal keer geopereerd moet worden.

Felicitaties

Verschillende celebrities feliciteerde de Geordie met de geboorte van zijn derde kindje. Zo ook oud Geordie Shore-collega Vicky Pattison. "Congrats hunny! ADORE the name 😍", liet ze weten onder zijn post. Ook oud collega Holly Hagan reageerde vol liefde onder de post. "Sending love to you all ❤️❤️❤️❤️." Anderen reageerden met "Congrats bro 💙", "Love this ❤️" en "Hello precious Oakley Bleu 👋👶."

Eerste operatie

Aaron postte acht dagen na de geboorte van hun zoontje een foto met een hartverwarmende caption: "Na 8 lange dagen en een zeer vermoeide mama en papa, vooral mama, hebben we onze kleine soldaat thuis. Tijd om hem te laten wennen en plannen te maken voor zijn eerste operatie. We got this @talia.oatway". Love this!

Bron: Mirror, Instagram (@aaroncgshore) | Beeld: Brunopress, Instagram (@aaroncgshore)