Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's official: Madame Tussauds haalt beelden Nick en Simon uit elkaar

Als we Madame Tussauds moeten geloven zijn de twee 'officieel' van elkaar gescheiden.

Nu we allemaal weten dat Nick en Simon officieel uit elkaar gaan in 2023, was het alleen maar een kwestie van tijd totdat Madame Tussauds het heft in eigen handen nam om de twee ook in het wassenbeeldenmuseum voor eeuwig van elkaar te scheiden. Sad!

Aankondiging

Het nieuws dat het power koppel Nick en Simon uit elkaar gaan, hebben ze vorige week gezamenlijk verteld aan tafel bij Eva Jinek. De aankondiging deed echter heel wat stof opwaaien. Veel kijkers vonden dat de twee niet 'oprecht' leken en dat de spanning 'intens' aanvoelde. Toch hebben beide die geruchten meteen de wereld uitgeholpen: "We hebben beide de knoop doorgehakt." Is dat ook weer duidelijk!

Bold move

Ook Madame Tussauds kreeg hoogte van het treurige nieuws. Het zou natuurlijk niets voor hen zijn om hier niet op een savage manier mee om te gaan, dus besloot het wassenbeeldenmuseum de twee dan ook per direct van elkaar te scheiden. En om het nóg spectaculairder te maken heeft het museum ook nog een TikTok geplaatst van deze bold move.

@madametussaudsofficial @Nick & Simon zijn uit elkaar, huilen dit. #madametussauds #nickensimon #sad #grappig #nl #nieuws ♬ original sound - Radio 538

Savage moves

Dit is niet de eerste wijziging die Madame Tussauds doet in hun wassenbeeldmusea's. Zo wisselden ze in 2009, nog vóór de officiële inhuldiging van Barack Obama, het wassenbeeld van George Bush met die van toekomstige president Barack Obama. Maar niet alleen in Nederland gebeuren deze savage moves. Ook in het Verenigd Koninkrijk hebben ze in 2021 de Duke and Duchess van Essex, prins Harry en hertogin Meghan, verplaatst van hun plaats tussen de Britse royals om zich bij andere celebrities te voegen. Wij kunnen er in ieder geval wel om lachen!

Bron: Cosmopolitan, De Telegraaf | Beeld: Brunopress, TikTok @madametussaudsofficial