Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Thomas Berge en zijn Elianne doen 'gender reveal' van kindje!

Galapremiere van Hans Klok - VEGAS

"We hebben de beste gender reveal party ooit", aldus het blije stelletje onder de Instagram-video.

Baby op komst

"We have some news to share", viel er afgelopen 16 juli te lezen in een filmpje van Thomas Berge en Elianne Zweipfenning. Het verliefde koppeltje plaatste meerdere filmpjes, waaronder eentje waarin Elianne een doos met een positieve zwangerschapstest overhandigt aan de zanger. "Nee, rot op!" aldus een zeer verraste, maar ook dolblije Thomas. Hij laat zelfs een paar blijdschapstraantjes. "Onze droom komt uit!"

Gender reveal

Inmiddels weten de twee ook het geslacht van hun ongeboren kindje, en dat delen ze met alle plezier met vrienden en familie, via een gender reveal party. Het feestelijke moment is op video vastgelegd, zodat ook de rest van de wereld nu weet wat het gaat worden, namelijk een... - tromgeroffel - ...jongetje!

"We hebben de beste genderreveal party ooit", schrijven Thomas en Elianne bij de video. "We voelen ons zo enorm blessed met al deze lieve mensen om ons heen. We kunnen niet wachten tot we ons prachtige kindje in onze armen kunnen nemen."

Grote broer

Het is trouwens de tweede keer dat Thomas vader wordt. Uit een eerdere relatie met zijn ex-vriendin Myrthe heeft hij namelijk al een zoontje: Jack. Het inmiddels 9-jarige ventje wordt vast een hele goede grote broer!

Congrats, Thomas en Elianne!

Bron: Instagram Thomas Berge, Shownieuws | Beeld: BrunoPress/Heukers Media/Brunopress.nl

Showbizz
  • 2021 September 26. The Harbour Club, Amsterdam, the Netherlands. Premiere van Hans Klok - Vegas. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers