Winning Wednesday: 2 make-upsets + borstel van Alison B t.w.v. €88,95

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat! Dit keer mogen we 2 make-upsets + borstel van Alison B t.w.v. €88,95 weggeven! 

Alison B

Nog niet eerder van Alison B gehoord? No worries. Het merk is nieuw, maar begint nu al haar opmars te maken in de beautywereld. Zo zijn onder meer Anne en Esther Vedder al fan van het merk.

Alison B lanceerde onlangs The All In One Box Make Up Kit, en die is niet zomaar een kit. Oprichter Annemieke Visch-Hart was maar liefst twee jaar bezig met het samenstellen van de perfecte make-up kit. In deze kit zitten dan ook alle beautytools die je nodig hebt om een prachtige look te creëren. 

In deze kit – die handtas vriendelijk is – zitten global bestsellers. Wat er allemaal in de kit zit? Komt-ie:

  • Een sunkissed bronzer
  • Peachy blush
  • 5 verschillende tinten oogschaduw
  • 2 highlighters
  • Mascara
  • Wenkbrauwgel
  • Eyeliner 

Ook bevat de kit alle tools die je nodig hebt om de producten aan te brengen. Omdat de kit diverse natural tinten oogschaduw bevat, matchen de tinten met alle oogkleuren. Daarnaast is de kit ook nog eens cruelty free, vrij van parabenen én hypoallergenic. Wat wil je nog meer? 

€69

Alison B brush 

Ook lanceerde Alison B onlangs The Brush. Een fijne lightweight brush voor on the go. Deze borstel is zacht en pakt niet te veel poeder. Een goede match voor bij de All in One Box Make Up Kit. Ideaal! 

€19,95

Win, win, win 

Als je op reis gaat is de make-up kit van Alison B een uitkomst. Je hoeft namelijk niet meer apart een mascara, oogpotlood, wenkbrauwgel of highlighter mee te nemen, want alles wat je nodig hebt zit in één kit. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Begrijpelijk. Wij mogen daarom 2x een kit (t.w.v. €69) en brush (t.w.v. €19,95) weggeven!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AlisonB (@alisonb_makeup)

Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 28 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws