Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de OG-cast van The Hills er nu uit

En dit is waar ze zich mee bezig houden.

Het is alweer ruim vijftien jaar geleden dat de realityserie The Hills van start ging op MTV. Wij waren er dol op en volgden alle avonturen van Lauren, Whitney, Audrina en Heidi op de voet. Hoe zien de dames er tegenwoordig eigenlijk uit? Wij zochten foto's voor je op. Nostalgia alert!

Drama en glamour

The Hills was een spin-off van de MTV-serie Laguna Beach. We volgden het verhaal van Lauren Conrad en haar drie vriendinnen, die allemaal net naar Los Angeles waren verhuisd. Het was een show vol drama en glamour. We konden er maar liefst zes seizoenen lang van genieten en zagen hoe de dames samen volwassen werden. Hoe gaat het nu eigenlijk met hen? Waar houden ze zich mee bezig en hoe zien ze eruit?

Lauren Conrad

Lauren is inmiddels niet meer op tv te zien, maar heeft beslist niet stilgezeten. Na de serie schreef ze drie bestsellers: L.A. Candy, Sweet Little Lies en Sugar & Spice. Ze richtte een eigen productiebedrijf op genaamd Blue Eyed Girl Productions, sloot een nieuwe deal voor een driedelige boekenserie en heeft een webshop waar ze handgemaakte producten van over de hele wereld verkoopt. Ook ontwerpt ze kleding en heeft ze een eigen parfum uitgebracht. Ze is sinds 2014 getrouwd met gitarist William Tell en heeft twee zoons, Liam en Charlie.

Whitney Port

Whitney is na The Hills te zien geweest in meerdere spin-offs (waaronder The City, waarin zij de hoofdrol had). Ook startte ze haar eigen YouTube-kanaal, scoorde ze een rol in een film en ontwierp ze een kledinglijn. Ze heeft tegenwoordig een eigen kledingbedrijf genaamd COZeCO en een podcast met de naam WITH WHIT. Whitney is sinds 2015 getrouwd met producer Tim Roseman en samen hebben ze zoontje Sonny.

Audrina Patridge

Audrina kreeg na The Hills ook haar eigen serie, genaamd The Audrina Show. Ook scoorde ze een rol in twee films en bracht ze onlangs het boek Choices: To the Hills and Back Again uit. Ze was van 2016 tot 2018 getrouwd met BMX-atleet Corey Bohan, met wie ze dochter Kirra kreeg.

Heidi Montag

Tot slot de meest spraakmakende van de vier dames: Heidi. Tijdens haar tijd bij The Hills bracht ze veel muziek en een kledinglijn uit. Ze speelde een rol in een film en was nog meerdere keren in series te zien, onder andere in de Britse versie van Celebrity Big Brother. Daarna keerde ze terug naar de muziek. Ze trouwde in 2008 met Spencer Pratt, die ook regelmatig in The Hills te zien was. In 2010 kondigden ze aan te gaan scheiden, maar dat bleek om een publiciteitsstunt te gaan. Ze zijn nog altijd samen en hebben een zoontje genaamd Gunner. Binnenkort komt er gezinsuitbreiding, want Heidi is zwanger van de tweede.

Terugkijken

Zo te zien zijn alle dames dus goed terechtgekomen. Ze zijn allemaal redelijk in the picture gebleven nadat de serie op z'n einde liep. Wil je een tripje down memory lane maken? In 2019 verscheen er een spin-off genaamd The Hills: New Beginnings. Fragmenten daarvan zijn op Youtube te bekijken. Daar vind je overigens ook nog steeds fragmenten van de originele serie. Leuk om terug te zien!

Bron: fem-fem | Beeld: BrunoPress