Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok openhartig over breuk Donny: 'Beste beslissing ooit'

'Single and ready to mingle.'

De relatie van Janice Blok en Donny Roelvink hield de juicekanalen vorig jaar flink bezig. Alle ins and outs werden breed uitgemeten op Instagram. In een nieuwe video van Release Reacties van Radio 538 blikt ze terug op de break-up. "Ik ben op m'n gelukkigst ooit."

Ze timmerde al jarenlang aan de weg als zangeres en influencer, maar toen ze een relatie kreeg met Donny Roelvink was Janice Blok ineens ‘de vriendin van’. In oktober 2020 zetten de twee een punt achter hun relatie.

Liefdesverdriet

De laatste keer dat Janice liefdesverdriet had, was tijdens haar vorige relatie, vertelt ze aan Radio 538. "Daarin hebben we een stop gezet, gebaseerd op wat we denken dat de juiste keuze was en niet omdat we het wilden, dus dat was moeilijk", legt de beauty uit. Achteraf is dat een goede keuze geweest, geeft ze aan, al voelde dat op dat moment niet zo. "Gecombineerd met hoe je je daarna beter bent gaan voelen, dan was dat de beste beslissing ooit."

"Ik heb heel lang gezegd: 'Ik hoef niemand meer, ik ben helemaal klaar met mannen.' Maar ik denk dat iedereen wel wat liefde kan gebruiken", gaat Janice verder. Inmiddels is ze een jaar verder en staat de influencer wel weer voor de liefde open. Ooh la la!

Daten

Of ze dan ook weer aan het daten is? "Nee, dat frustreert me ook!", bekent Janice. Ze legt uit dat dat ook aan haarzelf kan liggen, omdat ze zichzelf wel eens lastig vindt daarin. "Ik vind nooit iemand leuk." Maarre, sliden er dan nooit leuke mannen in haar DMs, aangezien de beauty 180 duizend volgers op Instagram heeft? Nee, dat doen alleen rare mannen, zegt Janice. "Die wil je nog met geen stok aanraken."

Type

Wat haar type dan wel is? "Hij is veel te jong en ook helemaal niet mijn type, maar ik vind zijn humor gewoon heel leuk en ik kijk ook z'n video's, dat doe ik van niemand – maar hij hoeft niet in m'n dm te sliden," benadrukt de influencer, "Rijk Hofman. Hij is zo snel in zijn grappen maken, hij is ambitieus en z'n podcast is f*cking vet en ik vind het heel vet dat iemand een eigen unieke stijl heeft." Ook al is ze niet direct in Rijk geïnteresseerd, Janice vindt zijn persoonlijkheid dus wel helemaal geweldig. We zijn benieuwd of Janice die man binnenkort vindt, of dat ze gewoon lekker haar eigen ding blijft doen.

Bron: Radio 538, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress