Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: je kunt je nu zélf opgeven voor Special Forces

Durf jij het aan?

Het eerste seizoen was razend populair, het tweede seizoen moet binnenkort op Videoland verschijnen, en het derde seizoen van Special Forces is nu al aangekondigd. Dit seizoen heeft echter een bijzondere twist. Dit is namelijk de eerste editie die niét speciaal voor BN'ers is. Enne: je kunt je vanaf nu opgeven.

Special Forces

In het eerste seizoen zagen we hoe onder meer Dave RoelvinkGaby Blaaser, Alkan Çöklü, Tim Haars en Nouchka Fontijn een serie loodzware opdrachten moesten uitvoeren. Hiermee trainden zij alsof ze onderdeel waren van de échte special forces. En dat leverde behoorlijk heftige scènes op.

Het programma bleek zelfs zó populair, dat Videoland direct na het eerste seizoen aankondigde dat er een seizoen 2 aan zou komen. Hier zitten we nog altijd ongeduldig op te wachten, maar nu blijkt er ook al een seizoen 3 in ontwikkeling, die een net iets andere twist heeft.

Zelf opgeven

Het programma, dat voluit Special Forces VIPS heet, laat dat VIPS-deel namelijk achterwege voor het derde seizoen. "Iedereen, bekend of onbekend, krijgt nu de kans om zijn of haar grenzen te verleggen", vertelt seizoen 1-deelneemster Hannelore Zwitserlood.

Opgeven kan via deze link. "Bekende en onbekende Nederlanders gaan in dit nieuwe seizoen mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden aan den lijve waartoe een mens in staat is. Ben jij klaar om je grenzen te verleggen en je grootste angsten te overwinnen?" valt er op de site te lezen. Dus: met wie ga jij je opgeven?

Bron & Beeld: Videoland