Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Liza Sips over deelname aan Expeditie Robinson: 'Onvergetelijk'

Liza is trots op alle deelnemers die meededen.

Premiere Marokkaanse Bruiloft

Meedoen aan Expeditie Robinson is voor de meeste deelnemers een once in a lifetime opportunity. Kandidaten van het survivalprogramma zullen dit avontuur dan ook niet snel vergeten. Zo ook Liza Sips. De actrice doet dit seizoen mee aan Expeditie Robinson en noemt haar ervaring onvergetelijk.

Spannend

Binnenkort is het zover en verschijnt de eerste aflevering van Expeditie Robinson op televisie. En dat houdt Liza toch wel een beetje bezig. "Aanstaande maandag is de allereerste aflevering van Expeditie '22 te zien op RTL 4 en dat vind ik zó spannend", deelt de actrice op Instagram. "Misschien wel bíjna net zo spannend als het overleven op het eiland zelf", gaat ze verder.

Liza vervolgt dat haar deelname aan het survivalprogramma zeker niet alleen over rozen ging, maar dat ze hoe dan ook een onvergetelijk avontuur heeft meegemaakt. "Samen met al deze helden heb ik zóveel avonturen mogen beleven. Veel daarvan waren liefdevol, sommige beangstigend, sommige gewoonweg verschrikkelijk... Maar één ding is zeker: ze waren allemaal onvergetelijk! Trots op dit clubbie!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Deelnemers Expeditie Robinson

Alle kandidaten die dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson zijn: Iliass Ojja, Susan Radder, London Loy, Laura Vlasblom, Dennis Wilt, Liza Sips, Thijs Boermans, Niels Oosthoek, Devrim Aslan, Rose Bertram, Vincent Vianen, Juultje Tieleman, Ferry Weertman, Chatilla van Grinsven, Mike Weerts, Kirsten Westrik, Niek Roozen, April Darby, Dzifa Kusenuh, Harry Piekema en Marion Pauw.

Het nieuwe seizoen vindt plaats in Maleisië en wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver. Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress