Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Harrie Snijders over serieuze relatie: 'Is moeilijker om te vinden als je bekend bent'

Gaat Harrie de liefde vinden binnenkort?

FHM500 editie 2022

Hoewel Harrie Snijders in het afgelopen seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch nog lekker los ging, is de dekhengst nu helemaal klaar met het 'gescharrel'. De casanova heeft zijn eigen realityshow, waarin hij opzoek gaat naar een serieuze relatie. In gesprek met Shownieuws vertelt Harrie dat hij inmiddels wel toe is aan wat vastigheid.

Genoeg keuze

Ja, Harrie Snijders is aan het daten geslagen! In zijn eigen show Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw (te zien op TLC en discovery+) hoopt hij de ware liefde te vinden. De eerste afleveringen hebben we inmiddels al kunnen zien. Enne, Harrie heeft in ieder geval genoeg keus.

"Eigenlijk superleuk, even iets anders", vertelt Harrie aan Shownieuws over het programma. Alle dames zijn mega enthousiast over de Brabander. "Harrie is heel charmant, hij ziet er heel goed uit", zegt een van de dames. "Ik vind hem eigenlijk in het echt knapper dan op tv", stelt een ander. En: "Ik vind wel dat ik het perfecte poppetje ben voor Harrie", roept een andere deelneemster.

Tijd voor liefde

Goed, genoeg keus dus voor Harrie, maar waarom wil hij ineens af van zijn wilde haren? "Kijk, iedereen heeft zijn moment van 'leven' gehad... Hot boys summer, hot girls summer... Ik heb het toevallig gehad op tv", vertelt Harrie eerlijk. "Het is al best lang tijd voor mij om een serieuze relatie te vinden. Alleen het is heel moeilijk als je dan een bekend iemand bent, dat de mensen dan echt puur voor jou gaan..."

Zijn familie heeft er in ieder geval vertrouwen in dat er een dame voor hem tussen gaat zitten, al was het voor Harrie's familie ook meteen duidelijk wie het niét ging worden. Een van de dames was in de woonwagen namelijk vergeten om haar schoenen uit te doen, en dat is not done bij Harrie thuis. En toen er een vaas viel, stond ook niemand meteen op om het op te ruimen. Die kleine dingetjes vindt de realityster wel belangrijk. "Je hoeft echt geen assepoester te spelen... maar een beetje meer in onze cultuur integreren, dat waardeer ik wel."

Waar te zien?

Of HvK denkt dat zijn ware er tussen zit? "Het is altijd even aankijken. Sommige meiden zijn wolven in schaapskleren, anderen zijn heel open en eerlijk", aldus Harrie. Wij zijn benieuwd!

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC en is wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Genieten!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220601 - FHM500 mooiste vrouwen van Nederland 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Milana Snijders en Harrie Snijders