Hebben: Balmain Watches geïnspireerd door haute couture

Time for fashion!

What time is it? Fashion o’clock! Net als je sieraden en accessoires, maakt een horloge je outfit helemaal af. Het is de finishing touch waardoor je look er nog meer sophisticated uitziet. Vooral met de nieuwe Balmain Watches, die zo van de catwalk lijken te komen.

Balmania Bijou-collectie

Zeg je strakke lijnen en een modern ontwerp, dan zeg je waarschijnlijk Balmain. Het modehuis laat met de Balmania Bijou-collectie zien dat je ook met de kleinste details je look naar een heel ander niveau kunt tillen (denk aan met diamanten versierde kasten). Weliswaar in een strakke uitvoering en met Zwitserse certificering, maar nog steeds met de duidelijke identiteit van het modemerk.

Haute couture

Wat zo bijzonder is aan de horloges, is in een oogopslag al te zien. De horloges hebben de identieke Balmain-stijl dankzij de centrale opzetstukken, het gegraveerde logo op de lunette en de zwarte carbochonkroon. Voor het ontwerp is er inspiratie van de catwalk gehaald, en zien we duidelijke invloeden van haute couture. Dankzij het vakmanschap waarmee de Balmain Watches zijn gemaakt, maar ook door de moderniteit die die horloges duidelijk weergeven.

Keuze is reuze

Dankzij Balmain is het dus mogelijk om jouw alledaagse kloffie – of juist je meest stijlvolle outfit – te boosten. Fijne bijkomstigheid: ze komen in verschillende uitvoeringen. Door de vier nieuwe creaties van het Zwitserse horlogemerk is er altijd een die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een zwartgelakt stalen horloge met gepolijste wijzerplaat, of ga voor een dosis glam met tweekleurig staal en rosé met een wit gelakte en gepolijste wijzerplaat. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet!

Specificaties

Zie jij jezelf met wel met een Balmain Watch flaneren? De horloges hebben een adviesprijs van €480 tot €740. Ze zijn waterdicht (tot 50 meter), hebben een Zwitsers quartz uurwerk en zijn bedekt met saffierkristal. Kortom, een must om te hebben!

Beeld: Balmain 

Laatste nieuws