Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar! Het 3e seizoen van Never Have I Ever staat nú op Netflix

Yay!

Goed nieuws voor fans van Never Have I Ever, want het lange wachten wordt vandaag eindelijk beloond! Het derde seizoen is namelijk nú te bingen op Netflix.

Recap

Even een opfrisser nodig over de eerste twee seizoenen van Never Have I EverWe’ve got you. In de serie volgen we Devi, een Indiaas-Amerikaans tienermeisje. Haar leven komt op z’n kop te staan wanneer haar vader plotseling komt te overlijden. Terwijl ze dealt met dit verlies en de dagelijkse druk van de middelbare school, houdt ze er een ingewikkeld liefdesleven op na. Ze datet namelijk niet alleen met de knappe Paxton, maar ook nog eens met Ben. Natuurlijk komen beide heren hier uiteindelijk achter. Maarre, terwijl Ben zijn geluk vindt bij cool girl Aneesa, komen Devi en Paxton in het geheim toch weer samen.

Dilemma

In het laatste seizoen zien we dat Devi haar vriendje voor een ultimatum stelt: ze wil namelijk niet langer zijn secret girlfriend zijn. Dat is het dan, zou je denken? Maar nee: Paxton besluit zijn relatie met Devi officieel te maken tijdens het schoolfeest. Wanneer Ben de twee romantisch ziet dansen, verklappen Devi’s vriendinnen aan hem dat Devi eigenlijk voor hem wilde kiezen. Dit zet Ben natuurlijk weer enorm aan het twijfelen.

Trailer

In de teaser van het derde seizoen zagen we dat Devi en Paxton officially together zijn, tot grote verbazing van alle scholieren. Zo kunnen veel mensen niet geloven dat Devi een relatie heeft met de meest populaire jongen van de school, wat haar vervolgens aan het twijfelen brengt. Passen zij wel bij elkaar? Of past ze toch beter bij Ben? Of misschien met de nieuwe, knappe jongen die zijn intrede maakt in het derde seizoen… Drama incoming! Wij weten in ieder geval wat we dit weekend gaan bingen!

Beeld: Netflix, YouTube