Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes over problemen met Lil Kleine: 'Te ziek voor woorden'

'Dit is gewoon pesten.'

Bij discovery+ is op dit moment het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane te zien, de realityshow van Jaimie Vaes. In de nieuwste aflevering vertelt Jaimie over horloges die ze van haar ex-vriend Jorik Scholten heeft gekregen. Ineens blijken dat geen schenkingen te zijn en wil hij ze terug, wat voor woede bij Jaimie zorgt.

Verdacht van zware mishandeling

Begin dit jaar kwam de relatie van Jaimie en Jorik tot een einde. Er verschenen camerabeelden waarop te zien was hoe Jorik het hoofd van Jaimie tussen een auto en de autodeur klemt. Kort daarna werd Jorik aangehouden en het OM verdacht hem van zware mishandeling. Jaimie verbrak de relatie en het onderzoek naar de zaak loopt nog steeds.

E-mail met vervelende boodschap

Tijdens hun relatie heeft Jorik Jaimie meerdere keren kostbare dingen geschonken, waaronder horloges. In de nieuwste aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane zien we dat Jaimie een e-mail krijgt van haar advocate, Kim Beumer. In de mail staat dat de horloges volgens Jorik geen schenking zijn en dat hij ze terug wil. Bekijk het fragment hieronder:

Te ziek voor woorden

Zowel Jaimie als haar vrienden Koen Pieter van Dijk en Estelle Cruijff zijn behoorlijk verbaasd over de mail. "Ik heb bijna alles van dichtbij meegemaakt. Iedereen weet het, dat zij die horloges heeft gekregen. Het is gewoon te gênant voor woorden. Dit is gewoon pesten", aldus Koen.

Het blijkt niet alleen om horloges van Jaimie zelf te gaan, maar ook om eentje van Lío, het zoontje dat ze met Jorik samen heeft. "Het is te ziek voor woorden", zegt Jaimie zelf.

"Je weet: als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden, 'want Jorik was zo goed voor zijn vrouw'. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is", aldus Jaimie. Zowel Jorik als zijn advocaat zijn volgens Jaimie 'helemaal gestoord'. We zijn benieuwd wanneer we hier meer over horen...

Bron: METRO Nieuws, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, YouTube