Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Amandine over vertrek: 'So be it'

De beauty wist dat ze niet meer voor een nieuwe bombshell kon kiezen.

Het vertrek van Amandine hakt er bij de Islanders in. Vooral de vrouwen hadden natuurlijk een goede band met haar opgebouwd vanaf dag één en ook Jules is ontroostbaar. De beauty doet een boekje over over haar vertrek.

'Iets van gevoel'

"Ik kies ervoor om de villa te verlaten, omdat ik er ergens toch wel dieper in zat dan ik dacht", bekent ze in Reality Aftertalk van RTL. "Niet meteen verliefdheid, maar toch wel iets van gevoel." De beauty zat al zo lang in een koppel met Jules – die tijdens de herkoppeling voor bombshell Lisa koos – dan is het lastig om opeens opnieuw te beginnen. "Ook nu we naar het einde van het avontuur van Love Island neigen, vind ik het ook te snel om te zeggen, oh ik ga nu voor een bombshell."

Tijd nodig

Dat begrijpen we maar al te goed, want Amandine leerde Jules ook op haar eigen tempo kennen. Hij vond dat vaak te langzaam gaan, zo gaf hij meerdere keren aan, maar toch ging het de goede kant op tussen de twee. Zoals we haar hebben leren kennen, heeft de blondine gewoon lekker de tijd nodig om gevoelens te ontwikkelen voor een man en als je dan opnieuw moet beginnen, is dat wel erg lastig.

Vlak voordat de mannen naar Casa Amor vertrokken had het koppel nog een 'heftig' gesprek met elkaar, zo zegt Amandine. "Het was wel vrij duidelijk dat we met elkaar eigenlijk doorgingen en dat we eraan gingen bouwen, maar bij terugkomst bleek dat niet te zijn, dus ja. So be it." Awh!

Veel geleerd

"Ik ben mezelf hier eigenlijk constant tegengekomen", bekent de beauty. "Ik heb mezelf op vlak van mijn eigen persoonlijkheid, op vlak van liefde, op vlak van people ook gewoon helemaal opengesteld. En ik merk wel dat je jezelf wel leert kennen op heel veel vlakken als je dagen en weken in een huis zit met heel veel verschillende types en persoonlijkheden. Dan merk je wel dat je jezelf tegenkomt op heel veel verschillende vlakken."

Bron: RTL | Beeld: Videoland, RTL