Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Berichtje! Islanders kiezen nieuwe bombshell voor Love Island zelf uit

Als Dave Roelvink nog vrijgezel was geweest, had ze daar graag een beschuitje mee willen eten...

Met het vertrek van een heel aantal Islanders en de bedompte sfeer die achter blijft in de Love Island-villa, is het tijd voor een nieuw gezicht. Enne, die mogen de mannen zelf uitkiezen. Ooh la la!

Awkward

Het vertrek van Amandine hakt er bij de Islanders in. Vooral de vrouwen hadden natuurlijk een goede band met haar opgebouwd vanaf dag één en ook Jules is ontroostbaar. De sfeer is dan ook enorm naar beneden gezakt. Iedereen begint te twijfelen over hun koppel, zelfs Marvin en Lio en Jules en Lisa, die eerder zo stevig in hun schoenen stonden. Jotti vertelt dat alles opeens heel awkward voelt sinds de herkoppeling. Bummer!

Nieuwe bombshell

Daarom wordt het tijd voor wat gezelligheid. De mannen krijgen de kans om de nieuwe bombshell uit te kiezen, hoe leuk! Drie potentiële bombshells stellen zichzelf voor via een introductievideo en vervolgens is het tijd om te kiezen. Merijn neemt het voortouw, want hij is blijkbaar alweer klaar met Imen, en na toch wat overleg onderling kiezen ze voor de knappe Tyra.

Tyra is 22 jaar en komt uit Alkmaar. De laatste keer dat ze verliefd was, is vijf jaar geleden. Nu is het wel weer tijd voor een nieuwe vent, vindt ze. "Ik hou van lange mannen die humor hebben, intelligent en vooral lekker gezellig en sociaal zijn", vertelt de beauty. Als Dave Roelvink nog vrijgezel was geweest, dan had ze daar graag een beschuitje mee willen eten, want dat is he-le-maal het type man waar ze voor zou kunnen vallen. Merijn zou wel een type voor haar zijn, geeft ze aan. Dat komt goed uit, want Merijn kijkt weer om zich heen. Ook Mert vindt de beauty wel interessant. Ooh la la!

Rooftop diner

Enne, eindelijk mag Jotti op date, samen met Cas. Het romantische koppeltje kan wel wat tijd voor henzelf gebruiken, dus mogen zij samen op een rooftop dineren. Met een prachtig uitzicht op de achtergrond hebben zij een openhartig gesprek over hun gevoelens. "Mijn winst heb ik al behaald, dat is dat het goed gaat tussen ons", vertelt Cas haar. Awh!

Bron: Videoland | Beeld: Videoland, RTL