Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: dít is hoe Love Islands Amandine er vroeger uitzag

We herkennen haar uit duizenden!

De ambitieuze Amandine uit Love Island werkt als Miss-coach en helpt andere dames om hun kroon te bemachtigen. Bovendien pakt ze hier en daar ook zelf modelklussen aan, want de Vlaamse blondine is een mooie verschijning. Maarre, hoe zag ze er vroeger uit?

Keuring

In Love Island zoekt Amandine een man met een badboy-uiterlijk en een groot hart voor dieren. Als een man niet door de keuring van haar dierbare poezebeest komt, dan is het geen relatiemateriaal voor de 20-jarige beauty uit Gent. Amandine heeft nog nooit echte liefde gevoeld, maar kan niet wachten om dit te ontdekken op Love Island.

Niks veranderd

Maar hoe zag de beauty er heel wat jaartjes geleden eigenlijk uit? Wij besloten een duik in haar Facebook-profiel te nemen en kwamen daar deze te schattige foto uit 2016 tegen. Amandine zal hier ongeveer 14 jaar zijn. Cute! We herkennen haar nog duidelijk in deze foto, ze is echt niks veranderd.

Op Love Island gaat Amandine rustig, maar steady vooruit. Na een rocky start met Lennert, zit ze nu in een koppel met de gevoelige Jules en dat gaat langzaam maar gestaag de goede kant op. Ook was er nog een klein akkefietje tussen haar en Manon, toen zij niet lekker in haar koppel zat met Marvin en vrij negatief over hem sprak. Amandine greep toen in, maar dit werd haar niet in dank afgenomen. Gelukkig keerde de rust in de villa al snel weer terug.

Casa Amor

Sinds Casa Amor, merkt de Amandine dat ze haar Jules meer en meer mist, dus dat zit wel goed. We zijn benieuwd of het koppel Casa Amor overleeft of dat een van de nieuwe bombshells alsnog Amandines hart weet te veroveren. To be continued...

Bron: Facebook Amandine Bonehill | Beeld: Videoland, RTL