Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Schattig: dit is hoe Love Islands Lennert er vroeger uitzag

Wat kan een baardje toch veel verschil maken!

Met zijn scherpe kaaklijn, goede bos haar en afgetrainde lichaam snappen wij heel goed dat Love Islands Lennert zijn geld verdient als model. Maar hoe zag deze hunk er vroeger eigenlijk uit?

Bad boy

Hoewel Love Island voor ons gevoel nog maar net is begonnen, heeft Lennert het liefdesprogramma al uitgespeeld. Hij heeft zijn match helemaal gevonden in  en lijkt totaal niet geïnteresseerd in het leren kennen van andere vrouwen. Dat hij zo snel verliefd zou worden, kwam voor velen – en ook voor hemzelf – als een behoorlijke verrassing. Het model kan namelijk een beetje een bad boy imago hebben, al heeft hij absoluut een hart van goud. We mean: samen romantisch naar de zonsondergang kijken? Zo lief!

Vroeger

De 24-jarige Belg timmert al heel wat jaartjes aan de weg als model, en wij snappen heel goed waarom. Met zijn abs of steel, scherpe kaaklijn en indringende ogen is Lennert absoluut een knappe verschijning. Maarre, hoe zag de hunk er wat jaartjes geleden eigenlijk uit? Wij besloten een duik in zijn Facebook-profiel te nemen en kwamen daar deze te schattige foto uit 2013 tegen.

Op de foto zal Lennert een jaar of vijftien zijn geweest, en wij moeten zeggen dat hij niet héél veel is veranderd door de jaren heen. Sure, hij heeft door de jaren heen flink wat uurtjes in de sportschool doorgebracht en heeft inmiddels een baardje laten groeien, maar het knappe model is nog duidelijk te herkennen. Al was er van een bad boy imago destijds nog geen sprake. Cute!

Bron: Facebook Lennert Egghe | Beeld: Love Island