7x de fijnste sweat- en waterproofmake-up

Op deze musthaves hebben wij een oogje.

Niets zo vervelend als make-up die van je gezicht afglijdt tijdens een warme dag. Met deze sweat- en waterproof toppers blijft je make-up mooi zitten.

Everything everywhere

Sweat- en waterproof, vegan en cruelty free, én geschikt als oogschaduw, primer, blush of bodypaint. De genderneutrale Cosmetic Emulsion van Depixym is verkrijgbaar in twintig kleuren en bijna overal te gebruiken. Van wenkbrauwen tot lippen en van armen tot nagels. Ideaal! Verkrijgbaar via douglas.nl. Afgebeeld: 1183 Coral.

€21

 

Super Setting Spray

Een setting spray mag helemaal in de zomer niet ontbreken. Met de Hydrating Setting Spray van & Other Stories blijft je make-up langer op zijn plaats zitten en blijft ook het vochtgehalte van je huid op niveau. Even sprayen en stralen maar.

€25 (30 ml)

No filter needed

Huda Beauty lanceert continu nieuwe skincare musthaves en dit keer komt Huda Beauty met de FAUX-FILTER Luminous Matte Liquid Concealer in maar liefst 29 verschillende kleuren. Dankzij de lichtgewicht formule is-ie makkelijk aan te brengen en kruipt-ie niet in fijne lijntjes. Verkrijgbaar bij Ici Paris XL en The Beauty Editor. Afgebeeld: Chocolate Chip.

€29

Wimper Wonder

Een liftende mascara? Check! Dikke en opvallende wimpers? Dubbel check! De e.l.f. Cosmetics Big Mood Mascara geeft je een stralende oogopslag die bestand is tegen water. De mascara was er al in het zwart, maar is nu ook als zwarte waterproof variant verkrijgbaar. Duik er dus gerust mee het zwembad in.

sweat- en waterproof
€8

Fierce Fun

Bij een kleurrijke zomeroutfit hoort een kleurrijke make-uplook, en met de knappe gekleurde Always On Gel liner van Murphe is dat een fluitje van een cent. De gelliners zijn verrijkt met rozenolie, vitamine E en jojoba-olie, blijven acht uur zitten en zijn smudge- en waterproof. Verkrijgbaar via eu.morphe.com. Afgebeeld: Fierce Fuchsia.

€7

Goof proof

Met de waterproof Goof Proof Brow Pencil van Benefit tover je je wenkbrauwen in een handomdraai om in een natuurlijk ogende full brow die tot twaalf uur blijft zitten. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit penceel: goof proof. Je hoeft ’m niet te slijpen en de huls is zo gemaakt dat het potlood niet snel breekt. Da’s handig! Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Afgebeeld: Nr. 4.5 – Neutral Deep Brown.

sweat- en waterproof
€29,60

Groen wonder

Rosalique staat niet voor niets bekend als het groene wonder. De 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 is namelijk opgericht als product voor huidproblemen als rosacea en couperose. Rosalique is overigens ook een parel om als primer te gebruiken of roodheid door warme in de zomer te verbloemen. Bovendien bevat het product ook nog SPF 50 die jouw huid beschermt tegen UV-stralen. Wat wil je nog meer? 

€34,95

Enne, als je dan toch bezig bent: vergeet de waterproof zonnebrandcrème niet. Op warme zomerdagen blijft het essentieel om je meermaals in te smeren. Zon ze!

Beeld: iStock

Laatste nieuws