Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít vond de vader van Jaimie Vaes van haar relatie met Lil Kleine

'Hoe vaak heb ik gezegd dat je moest kiezen voor jezelf?'

Morgenavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane waarbij de social influencer en dj wordt gevolgd in haar leven na een turbulente periode. Om weer op te laden, reist Jaimie samen met vriendin Estelle af naar Bali, waar ze Koen en ook Jaimies vader ontmoeten. Een emotionele aflevering van de realityserie volgt.

Kiezen voor jezelf

Jaimies vader woont al twaalf jaar op Bali. Na een aantal jaar kan Jaimie eindelijk weer haar vader opzoeken op het eiland. Tijdens een openhartig gesprek op het strand vertelt haar vader dat hij eigenlijk altijd al hoopte dat Jaimies relatie voorbij zou gaan. "Ik ben heel blij dat je, hoe moeilijk het ook is, nu in een andere zone terecht bent gekomen", vertelt hij haar openhartig. "Hoe vaak hebben wij niet aan de telefoon gezeten en dat ik zei van: 'De enige oplossing is om te kiezen voor jezelf.'"

'Nieuwe vlam'

Enne, Papa Vaes blijkt gelijk te hebben, zoals papa's dat vaak hebben. "Ik ben wel blij dat je niet in die ellende zit, nu heb je gewoon even iets anders aan je hoofd en dat zijn alleen maar gezonde dingen. Laten we hopen dat dit de start is voor een nieuw begin", besluit hij. Jaimie kan het alleen maar daarmee eens zijn. "Dus hopelijk komt er weer een nieuwe vlam in je leven", grapt hij nog even.

Zware periode

Vorige week zagen we al dat bestie Koen zijn rentree maakte in de realityserie. Hij vloog vanuit Zuid-Afrika naar Bali om de dames te vergezellen op het eiland en de drie hebben in deze aflevering een geëmotioneerd gesprek over de zware periode die Koen achter de rug heeft. "Ik kan wel zeggen dat ik mezelf echt haatte", vertelt hij. "Ik had zoveel trauma's te verwerken en ik heb mezelf in zoveel nare situaties gebracht waar ik niet trots op ben. Het was gewoon heel zwaar om dat allemaal te verwerken." We zijn blij dat het nu beter met hem gaat!

Gelukkig wordt er naast alle diepe gesprekken ook nog wat afgelachen. Het drietal krijgt namelijk een rituele reiniging, maar bij Estelle moet er schijnbaar wel héél veel gereinigd worden. Sinds eind vorige maand is Jaimie: In The Vaes Lane weer elke vrijdag te zien op discovery+. Zeg je plannen voor morgenavond dus maar af!

Bron: discovery+ | Beeld: BrunoPress