Rick blikt terug op Love Island-deelname: ‘Ik heb de liefde niet gevonden, maar wel veel nieuwe vrienden gemaakt’

Als bombshell meedoen aan Love Island is niet niks. Toch besloot Rick de sprong in het diepe te wagen, en deed hij als bombshell zijn intrede in de villa. Helaas was zijn verblijf op Love Island van korte duur en moest hij na vier dagen zijn koffers pakken. Met Grazia blikt de Islander terug op zijn Love Island-avontuur. 

Voorkennis

Rick was dit jaar de eerste deelnemer die met voorkennis zijn intrede deed in de Love Island-villa. Iets wat hij spannend vond, maar ook heel leuk. “Dat was fantastisch”, vertelt Rick enthousiast als we met hem bellen. “Toen ik me ging voorstellen aan de jongens, vertelde ik iedereen: ‘Ik ben Rick.’ En vervolgens gingen Marvin, Lennert en alle andere jongens zich aan mij voorstellen en dacht ik steeds: ik weet al wie jij bent. Dat was heel gek. Ook was het supergrappig en bijzonder om tijdens een challenge kennis te maken met de meiden.”

Verwachtingen 

Rick hoopte met zijn deelname aan Love Island de ware tegen te komen, maar de bombshell geloofde er ook in dat hij nieuwe vrienden zou maken. “Elke deelnemer heeft het er altijd over dat je tijdens je deelname vriendschappen voor het leven opbouwt. Dus met die gedachte ging ik de villa ook in. In eerste instantie dacht ik – door wat ik op Videoland had gezien – dat de guys wat softer waren dan ik, en hoopte ik dat er wel een klik zou zijn. En die was er zeker. Ik heb echt heel goede banden opgebouwd met de jongens.” 

De Islander had het zelfs zo naar zijn zin op Gran Canaria, dat zelfs het slapen in een enorme slaapzaal hem goed beviel. “Ik vroeg me eerst wel af hoe dat zou bevallen, maar zelfs dat was echt fantastisch. Ik mis dat wel. Het was zo gezellig met iedereen, dat ik eigenlijk alleen maar positief op alles kan terugblikken. Ik vind het heel jammer dat ik eruit ben.” 

Mooiste herinnering

Rick zat helaas maar een paar dagen in de villa, waardoor hij weinig tijd had om de dames beter te leren kennen. Zijn favoriete moment is dan ook geen date, maar een vrije dag met de mannen. “Toen ik net in de villa zat, hadden we een black day (de dag waarop de Islanders een dagje vrij zijn, red.). De meiden gingen een dag naar het strand en de mannen bleven achter. Met de jongens heb ik een fantastische dag in de villa gehad. We hebben samen leuke filmpjes gemaakt, gesport en gezwommen; we hadden zoveel plezier. Ik had op dat moment echt het idee dat ik op een vriendenvakantie was. Ik heb de liefde niet gevonden op Love Island, maar wel veel nieuwe vrienden.” 

Het is dan ook niet zo gek dat Rick dan ook contact heeft met eerdere afgevallen Islanders. “Ik spreek Mehti, en ik heb alle anderen die net zijn afgevallen (Manon, Tene, Sayed en Gideon, red.) een paar berichtjes gestuurd. Ik denk dat ik ook met alle andere Islanders wel contact ga houden.” Awh! 

Beeld: Videoland

Laatste nieuws