Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je zien: B&B Vol Liefde-Hans was dus vroeger een enorm knappe rocker

Oeh la la!

Hoewel hij een heerlijke (doch ietwat rommelige) B&B in Frankrijk heeft, is er van échte amour nog geen sprake bij de 59-jarige Hans. En dat terwijl hij vroeger waarschijnlijk de dames van zich af moest slaan. Uit enkele kiekjes uit de oude doos blijkt namelijk dat de B&B-eigenaar vroeger een very handsome rocker was.

B&B Vol Liefde

Ruim twintig jaar geleden besloot Hans zijn leven in Nederland – waar hij onder meer werkte als ridder in Het Land van Ooit – achter zich te laten. Samen met zijn toenmalige vriendin vertrok hij naar Frankrijk. Inmiddels woont hij samen met zijn hond en paarden in het kleine plaatsje Dédagnac en is hij de trotse eigenaar van B&B Du Passe-Temps. En hoewel het natuurlijk heel rustgevend en ontspannen is om in zo'n klein Frans plaatsje te wonen, lopen er nou niet bepaald veel begeerlijke vrijgezelle ladies rond voor Hans.

"Het probleem hier is dat er weinig inwoners zijn. Dus ik zit echt in het gat in de wereld. Vandaar dat het vrij moeilijk is om hier een partner te vinden", vertelde Hans hierover. In B&B Vol Liefde hoopt hij dan ook een leuke vrouw te vinden. "Ik zoek een open vrouw die eventueel wil participeren in het bedrijf. Charmant, zelfstandig, affiniteit met honden en paarden, die het ziet zitten om met mij een toekomst aan te gaan."

Rockband

Hoewel Hans absoluut geen lelijke man is om te zien, zijn het zijn kiekjes van vroeger die pas écht indruk maken. Een blik op zijn Facebook leert ons namelijk dat de ruiter al sinds 1981 in een rockband speelt, genaamd The Miners of Muzo. Op zijn sociale media deelt Hans regelmatig enkele knappe kiekjes uit zijn vroegere én huidige rocktijd. Want ja, nog steeds steelt hij de show op het podium!

Benieuwd hoe Hans er vroeger uitzag? Let's see...

Met een passie voor rockmuziek, is de muzieksmaak van een dame dan ook heel belangrijk voor Hans. Zo knapt hij af op vrouwen die houden van André Hazes, de Toppers en dergelijke muziekgenres, vertelde hij in het datingprogramma. "Ook geen diva, want het shoppen is hier niet naast de deur. En als het even kan, een redelijke algemene ontwikkeling. Want waar ik dus ook op afknap, zijn domme vrouwen." Duidelijk!

Bron: Facebook Hans Vroom | Beeld: B&B Vol Liefde