Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh oh: EOTBDD's Harrie en Anne halen naar elkaar uit op Instagram

'Hij doet er alles aan om de Harrie-show omhoog te houden.'

Oh my! Er speelt een ruzie af tussen Harrie en Anne. Niet in Ex On The Beach: Double Dutch, maar op Instagram vliegen de twee elkaar virtueel in de haren. De één beschuldigt de ander en weer andersom, dus er is heel wat gaande tussen het koppel. Drama incoming!

Plakkerig

De Hengst vergeleek Anne al eens eerder met duct tape, zo 'plakkerig' was ze volgens hem. Na een erg intiem moment in de kast, is Harrie wel weer klaar met de beauty, zoals we van hem gewend zijn. En dus wilde Harrie van Anne af, zo zagen we in de aflevering van deze week. Nu Ayleen weer terug in de villa is, wil zij wel even meewerken aan een plannetje voor haar maatje. Dus beginnen de twee hartstochtelijk te zoenen in het bijzijn van de hele villa. "Dit is het meest kinderachtige dat ik ooit heb meegemaakt", zei Anne gepikeerd. Plannetje geslaagd: Anne haalt haar koffers uit de kamer van Harrie en hij en Ayleen vieren feest...

Helderheid

Kijkers van EOTBDD zijn echter niet zo te spreken over zijn aanpak, waarop Harrie wel wat helderheid wil verschaffen. "Ik was met Anne daar een tijdje. Op een gegeven moment werd ze ook te plakkerig", zegt hij op zijn Instagram Stories. "Maar er zijn ook heel veel dingen achter de schermen gebeurd die niet zijn uitgezonden. Een aflevering duurt 45 minuten en daar proppen ze twee dagen in", zegt Harrie.

Zo zou Anne ook bij andere mannen 'plakken', volgens De Hengst. "Ik laat mezelf ook niet op m'n plek zetten. Dan ben ik je gewoon voor. Plus, het is geen Boer zoekt Vrouw, het is Ex on the Beach. Je gaat hier de liefde niet vinden. Anne en ik spreken elkaar ook niet meer. Been there, done that." Duidelijk.

Wederzijds

Maarre, Anne laat dit niet zomaar over haar heen komen. Volgens haar is het namelijk heel anders gegaan en komt ze dan ook met haar versie van het verhaal in haar Instagram Stories. "Je zit 24/7 met dezelfde mensen en je trekt automatisch op met degene waarmee je het op dat moment het beste kan hebben. Ik kan jullie zeggen dat het opzoeken wederzijds was." Volgens Anne deed hij dat meer sneaky achter de camera's en heeft ze hem ook duidelijk gemaakt dat hij vrij was om zijn eigen ding te doen.

Ook weerlegt ze zijn uitspraak over dat ze met meerdere jongens 'aan het plakken' was. "Hij spreekt zich hier volkomen tegen, want in aflevering 6 zegt hij continu dat ik plakband was en nu zeg je dat ik met andere jongens ook was. Stel het was zo geweest dan zenden ze dit 100% zeker uit, want daar gaat juist het programma om."

Harrie-show

Als laatste gaat Anne nog in op iets wat er tussen hen is voorgevallen. "De 'ruzie' in aflevering 6 begon ergens heel anders over, vervolgens kwam hij met de plakband. Het ging erover dat ik iets niet deed wat die wilde." Anne gaat verder niet in op wat dat dan zou zijn. "Geloof alsjeblieft niet alles wat deze jongen zegt, want hij doet er alles aan om de Harrie-show omhoog te houden." Oh my...

Bron: RTL Boulevard, Instagram @annecuppen | Beeld: MTV