Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Mehti onthult of hij ervoor openstaat om terug te keren als bombshell

Aha!

Tot zijn grote verbazing moest Mehti vroegtijdig de Love Island-villa verlaten. De Islander baalde als een stekker dat hij zijn koffers moest pakken, maar zou hij ervoor openstaan om terug te keren naar de villa?

Weer terug

Mehti is weer terug in Nederland, en dat is toch wel even wennen. "Het is best gek om weer thuis te zijn”, deelt Mehti als we met hem bellen. Zo vervolgt de Islander dat hij het bijzonder vindt dat hij zoveel berichten van kijkers krijgt. “Toen ik thuiskwam werd ik overspoeld door reacties. Dat is wel even wennen.” 

“Ik had het er eerst heel moeilijk mee om de villa te verlaten, maar al die lieve reacties – van mensen om me heen en in mijn DM – verzachten de pijn. Het is echt absurd hoeveel reacties ik krijg.” Ook wordt Mehti sinds zijn terugkomst regelmatig herkend op straat. “Dat verbaast me nog steeds. Laatst was ik met vrienden op pad en werd ik om de dertig seconden herkend. Dan roepen mensen opeens: ‘Oh mijn god, dat is Mehti van Love Island. Dat vind ik echt absurd”, lacht hij. 

Terugkeren? 

Vlak na zijn exit was het bericht ‘Mehti moet terugkeren in Love Island’, meermaals te lezen op Twitter en Instagram. Maar zou Mehti er ook voor openstaan om terug te keren? "In het verleden is het natuurlijk weleens voorgekomen dat een deelnemer terugkeerde in Casa Amor. Op het moment dat ik de villa moest verlaten, grapte ik dan ook tegen de productie: ‘Kan ik terugkeren als bombshell?”, lacht hij.

"Love Island was zo'n leuke ervaring, dat ik er zo weer aan mee zou doen. De kans dat ik terug kan keren is natuurlijk wel heel klein, want ik ben alweer in Nederland. Maar als de productie me ervoor zou vragen, sta ik daar absoluut voor open."

Beeld: Videoland