Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: B&B Vol Liefde-Hans wil dat Desiree vertrekt

Oh my...

B&B Vol Liefde is vorige week van start gegaan en er is al een hoop gebeurd. Een heel aantal deelnemers is weer terug naar Nederland vertrokken, omdat het toch echt niet klikte met de B&B-eigenaren. Zo blijkt het tussen Hans en Desiree echt niet te werken en vraagt hij haar te vertrekken. Kijkers van het programma zijn daar heel blij mee of vinden het juist verschrikkelijk. Oh my...

Flamboyant

Het is ook geen makkelijke situatie. B&B-houder Hans, in het Italiaanse Pistoia, runt zijn Bed and Breakfast nog met ex-vrouw Libera. Toch gaat hij opnieuw op zoek naar de liefde. Zijn eerste twee gasten, Hayriye en Desiree, hadden niet verschillender van elkaar kunnen zijn. Vooral de flamboyante Desiree maakt al sinds haar verschijning de tongen los – in zowel positieve, als negatieve zin.

Na een hoop gedoe, waaronder een rel om een pot augurken en bizarre situaties op de plaatselijke markt, is het moment daar: Hans wil dat Desiree vertrekt. En dat leidt weer tot hilarische beelden, vinden veel kijkers op Twitter.

'Dramatisch'

Dat de flamboyante Desiree in haar altijd matchende outfits voor de nodige 'reuring' in de B&B zorgt, kan niemand ontgaan zijn. Ook haar exit levert weer een hoop gierende reacties op. "Kon ze nog dramatischer de trap oplopen?", schrijft een iemand. "Die blik vol ongeloof, de twijfel, de ontkenning...Prachtige tv", zegt een ander. En in een andere tweet valt te lezen: "Mooi hè? Lijkt wel een slotscène uit een dramatische opera. Fantastisch! Ga Desiree missen met haar augurken en de reuring in de tent."

Smaakmaker

Overigens zijn er ook meer kijkers die aangeven Desiree te zullen missen. "Ik vind haar juist zo lief en aandoenlijk. Ze voelt alleen de kamer niet zo goed aan", schrijft iemand bij een foto van Desiree. Ook delen sommige kijkers dat ze Desiree de absolute 'smaakmaker van het programma' vonden.

Sommige oplettende kijkers merken op dat Desiree tot het bittere eind haar eigen kenmerkende tip-top verzorgde outfits uit de koffer blijft trekken. "Ze heeft een slecht nieuws-outfit, een inpak-outfit, en een exit-outfit" merkt iemand op. A true fashion icon!

Exit

Overigens was de exit van Desiree niet het enige afscheid voor Hans. Gisteravond was namelijk te zien dat óók Hayriye de B&B in Toscane verliet. Dat had de B&B-eigenaar niet zien aankomen, en zo ging hij van twee vrouwen dus opeens naar nul. Gelukkig was in de previews te zien dat hij niet lang alleen hoeft te zijn. Enne, stiekem gaan we Desiree toch ook wel een beetje missen.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: B&B Vol Liefde