Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dingen om te overwegen bij het kiezen van een drukkerij partner

Dit moet je weten voordat je ergens materiaal laat drukken!

Als je fysiek promotiemateriaal moet laten drukken, dan is het belangrijk een drukkerij te kiezen die voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen. Maar wat duidt eigenlijk op hoge kwaliteit, en hoe weet je of dit bedrijf de juiste opties voor jou heeft? Om de beste fit te kunnen vinden, hebben we een aantal belangrijke aspecten op een rijtje gezet om vast te stellen voordat je afdrukdiensten koopt!

Behoeften

Bij het kiezen van een drukkerij is het van belang om er een te kiezen die aan zowel jouw huidige als toekomstige behoeften kan voldoen. Als je een bedrijf kiest dat unieke diensten aanbiedt, zoals grafisch ontwerp, web-to-print opties, breedformaatmogelijkheden en promotionele producten, wil je zeker weten dat je de drukpartner hebt gevonden die aan jouw behoeften en bedrijfsgroei kan voldoen. Vraag dus, voordat je een beslissing neemt, wat het bedrijf allemaal kan bieden.

Ben je op zoek naar een drukkerij die tal van afdrukopties heeft? Maak dan kennis met DrukZo.nl en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw afdruk op maat!

Kwaliteit

Wanneer je voor een handelsdrukkerij kiest, wil je natuurlijk zorgen voor integriteit en een betrouwbare handelspartner. De prijs is belangrijk, maar het is nog belangrijker om het juiste kwaliteitsproduct binnen de afgesproken tijd te krijgen. Als er een echte connectie is en je een vaste afdrukpartner hebt gevonden, zullen ze altijd voor je klaar staan, en je zelfs bij mogelijke noodgevallen te hulp schieten. Houden we van!

Recensies

De ervaringen van andere klanten kunnen een hoop vertellen over de service die een drukkerij levert. Zorg er daarom voor dat je de tijd neemt om recensies door te nemen die je meer informatie geven over de kwaliteit en de service die wordt aangeboden. Zoek naar recensies die een verhaal vertellen en mogelijke voorbeelden geven van hoe behulpzaam de desbetreffende drukkerij is. 

Klantenservice

Een uitstekende klantenservice van een drukkerij zorgt ervoor dat al jouw wensen en behoeften worden gehoord, en onverhoopte problemen vlekkeloos worden opgelost. Zoek dus naar een bedrijf dat de klantenservice kan bieden die jouw onderneming nodig heeft. Als je bijvoorbeeld weet dat jouw bedrijf vaak grote volumes moet afdrukken, probeer dan een drukkerij te vinden met een vaste accountmanager die gespecialiseerd is in het afhandelen van afdrukmogelijkheden op maat. Bovendien hoef je met een vaste accountmanager niet alles opnieuw uit te leggen en begrijpt hij precies wat jij nodig hebt, zodat jij het vertrouwen in een betere ervaring kunt hebben. 

Bron: DrukZo | Beeld: Pexels