Dit is de betaalbare mascara waar Meghan Markle bij zweert

Haar favoriete mascara kost nog geen €20.

Meghan Markle komt altijd stralend voor de dag. Haar outfits zijn om door een ringetje te halen en haar make-up zit altijd fantastisch. Heb je je weleens afgevraagd welke mascara Meghan gebruikt? Wij hebben het antwoord voor je.

Natural beauty

“Meghan houdt van een less-is-more beautylook: een frisse huid die haar natuurlijke huidskleur en sproeten laat zien, weelderige wimpers en een beetje kleur op de lippen. Ze is heel klassieke vrouw zonder al te veel glamour, wat ik erg bewonder”, liet haar voormalig make-up artist Lydia Sellers weten aan Hello Magazine.

Naast Meghans favoriete beautyproducten als een highlighter van RMS, een oogpotlood van MAC en een dagcrème van La Mer, onthulde Lydia ook de betaalbare mascara waar de voormalig actrice bij zweert.

Mascara

“Meghan liet me eens kennis maken met een mascara van de drogisterij: de Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara. Ik heb hem dankzij haar nu altijd bij me!”

Meghan Markle
€16,99

“Deze mascara versterkt je wimpers en maakt je hele look af. Hij is geweldig voor volume en langere wimpers en is ook heel hydraterend. Ik vind hem top en heel fijn dat de prijs voor alle budgetten is.”

Voor slechts €16,99 haal jij dezelfde mascara als Meghan gewoon bij Kruidvat, Etos of een andere drogisterij. Graag gedaan!

Bron: Hello Magazine | Beed: BrunoPress

Laatste nieuws