Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: Iris Rulkens neemt B&B Vol Liefde-deelnemers op de hak

She does it again!

Een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde betekent natuurlijk ook een nieuwe reeks imitaties van dé imitatiekoningin van Nederland: Iris Rulkens. Gelukkig hoeven we niet tot halverwege het seizoen te wachten, want op Instagram neemt Iris nu al enkele deelnemers op de hak.

Hilarische imitaties

Hoewel B&B Vol Liefde pas een paar dagen op de buis is, weet Iris de deelnemers nu al als geen ander te imiteren. Van de zachte en rustige stem van de pittige Astrid uit Oostenrijk tot de excentrieke Desiree die het hart van Hans probeert te veroveren: een verschil tussen de imitaties van Iris en de B&B-deelnemers is nauwelijks te horen. Benieuwd geworden? Kijk en luister hieronder mee:

Tweede ronde

Iris' volgers liggen weer in een deuk om haar fantastische imitaties. "Wat ben jij toch steengoed", schrijft iemand onder de video. "Echt zo knap al die typetjes nadoen, echt super", reageert een andere volger.

Enkele volgers hebben ook nog wel wat suggesties voor een tweede ronde imitaties. "Libera en Yovan zijn denk ik ook dankbare 'slachtoffers'", tipt iemand over de ex-partner van Hans uit Italië en de tweede date van Hans uit Frankrijk. "Ze moet die Texelse gozer nadoen", schrijft een ander over de Texelse Richard, die een B&B is gestart in Portugal. Dat lijkt ons ook wel wat!

Bron: Instagram @irisrulkens | Beeld: B&B Vol Liefde, BrunoPress