Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah Koerten bevestigt relatiebreuk: ‘Het is beter zo’

Ook gaat ze in op het gerucht dat zij en Quentin weer samen zouden zijn.

The Comedy Central Roast Hans Klok

In de nieuwste Grazia vertelt Channah Koerten alles over haar nieuwe swimwear-lijn HUNTU the label, band met ex Quentin en relatie met Orlando. Helaas heeft Channah echter aan ons bevestigd dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet. 

Breuk 

In de afgelopen dagen deden via juicechannels geruchten de ronde dat Channah en Orlando niet meer samenzijn. Helaas blijkt deze roddel waar te zijn. “Ja, klopt. We zijn ongeveer 1,5 week geleden uit elkaar gegaan”, bevestigt Channah als we met haar bellen. 

De realityster vertelt dat het niet meer zo lekker liep tussen haar en Orlando. “Er was eigenlijk altijd wel gezeur, en we konden niet goed met elkaar praten. Ik wil een relatie waarin het gewoon lekker gaat en dat je het echt gezellig met elkaar hebt. Dat het positief is en je het echt leuk met elkaar hebt”, deelt Channah. 

Hoewel het bepaald geen pretje is om een punt achter je relatie te zetten, vertelt Channah dat ze vooral opgelucht is dat ze haar relatie heeft beëindigd. “Het is natuurlijk niet leuk, laten we dat vooropstellen”, vertelt ze. “Ik wil ook niet slecht over Orlando praten, maar het is gewoon beter dat we uit elkaar zijn."

Quentin

Dit weekend gingen beelden rond op social media waarop te zien was dat Channah aan het dansen was met Quentin. Hierdoor ontstond al snel het idee dat de twee weer samen zouden zijn, maar dat is volgens Channah absoluut niet waar. “Die verhalen krijg je nu allemaal, maar dat is echt niet het geval. Met Quen is er echt helemaal niks. We hebben inderdaad gedanst op een bootfeestje. Maar die paar seconden in het filmpje waarin we samen dansten, was ook alles.” 

“We kunnen het gewoon goed met elkaar vinden en kunnen samen lachen, meer niet. Het is niet zo dat ik me aangetrokken tot hem voel en weer naar hem terugga”, zegt Channah. “Het is gewoon supergoed dat we uit elkaar zijn. Daar ben ik heel blij mee. Nu gaat het veel beter tussen ons. Eerst hadden we alleen maar ruzie. En nu kunnen we gewoon kletsen en lachen met elkaar.” 

Nieuwe liefde

Channah vervolgt dat een nieuwe liefde er voor haar voorlopig niet inzit. De realityster weet echter wel hoe ze in de toekomst een relatie voor zich ziet. “Ik heb veel geleerd over wat ik wil en niet wil. Ik wil in de toekomst iemand die zorgzaam is, respect voor me heeft en een beetje initiatief neemt. Iemand met wie ik goed kan praten en vooral goed mee kan lachen." En zo is het maar net. Wij gunnen je dat enorm, Channah! 

In de nieuwste Grazia vertelt Channah meer over haar swimwear-lijn HUNTU the label en haar realityserie. Vandaag in de winkel.  

Beeld: BrunoPress