Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OG3NE-zusjes staan stil bij overleden moeder

'Wij blijven ergens van binnen altijd die drie kleine aapjes.'

KICK-OFF PARTY voor Toppers in Concert 2022

Vandaag is het een emotionele dag voor zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol van OG3NE. Het is namelijk precies vijf jaar geleden dat hun moeder overleed ten gevolge van een zeldzame vorm van botkanker. Op Instagram staan de zussen stil bij deze zware dag.

Positieve energie

Lisa deelt een prachtige foto uit de oude doos van de drie dochters met hun moeder. "Eén van mijn favoriete foto's, gemaakt in een heerlijke tijd waar 'k veel mooie herinneringen aan heb", begint ze haar bericht. "In mijn gedachten zie ik je wandelen en boeken lezen in de zon, dansen, lachen, knuffelen en spelletjes doen."

Ze vervolgt: "Wij blijven ergens van binnen altijd die drie kleine aapjes. 🌻" Op de foto is te zien hoe de kleine Lisa, Amy en Shelley samen met hun moeder Isolde met hun blote voeten in een stroom water staan, genietend van de zon. "Ik voel je positieve energie mamma, ze brengen me naar goede gedachten en herinneringen x", sluit de oudste OG3NE-zus haar bericht af.

Even niks

Ook tweelingzusjes Shelley en Amy delen dat ze op hun eigen manier deze emotionele dag doorbrengen. Zo deelt Shelley in haar Stories een foto vanaf het water, met daarbij de tekst: "Vandaag even niks, alleen de natuur en jij, mama, ik mis je zo. ❤️"

Ook Amy neemt de tijd om haar moeder te herdenken. Bij een simpele afbeelding van een kaarsje in haar Instagram Story deelt ze de tekst: "Denk aan je mammie". Ook deelt zij de Instagram-post van zus Lisa.

We wensen de zussen veel sterkte op deze zware dag.

Bron: Instagram @lisaog3neofficial | Beeld: Brunopress