Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Victoria openhartig over verleden: 'Ik ben nooit heel populair geweest'

Victoria doet een boekje open.

FHM500 editie 2022

Meedoen aan Love Island was voor Victoria Vermeer een hele ervaring. De beauty heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze het programma niet altijd even leuk vond. In de podcast van Janice Blok blikt ze nogmaals terug op het hele avontuur én vertelt ze openhartig over haar verleden.

Gepest

Victoria plaatst regelmatig mooie kiekjes op the gram. En hoewel ze vaak in bikini schittert en veel complimentjes krijgt, is dat ook wel eens anders geweest. "Toen ik wat jonger was, was ik veel meer opzoek naar bevestiging", legt ze uit.

De blondine vertelt dat ze in Miami heeft gewoond en dat iedereen daar veel minder preuts is. Men keek daar dan ook niet raar op van een foto in bikini, terwijl haar volgers in Nederland daar vaak wel een mening over hadden. Dat was soms even schrikken voor Victoria, omdat ze vroeger best wel is gepest. "Ik ben nooit heel populair geweest. Mensen begrijpen dat misschien niet, omdat ze door Love Island denken dat ik altijd heel populair en gelukkig ben geweest. Maar ik had heel weinig vrienden en ben gepest vroeger. Ik was een beetje een sulletje", aldus Victoria.

Aandacht

"In de online wereld krijg je opeens aandacht, dus ik denk dat ik daar juist opzoek ging naar die bevestiging. Nu is dat wat minder." Victoria heeft nu minder het idee dat ze bikinifoto's moet plaatsen om gezien te worden. "Ik heb zoveel meer te vertellen en ik wil mensen inspireren", legt ze uit. "Ik wil niet meer alleen 'knap' zijn."

De blondine vervolgt dat ze eigenlijk helemaal niet een meisje-meisje is, zoals haar Instagram dat misschien wel doet lijken. "Ik ben best wel nerdy", vertelt ze. Ze houdt bijvoorbeeld van Harry Potter, geschiedenis en oorlogsfilms. "Ik ben gewoon niet de meest populaire persoon geweest. Ik was een makkelijke prooi, heel verlegen en durfde niet echt voor mezelf op te komen."

Positiviteit

Inmiddels heeft Victoria die periode achter zich gelaten en dat heeft ze deels aan Love Island te danken. "Ik heb zoveel vrienden ontmoet. Ik was daar cool met iedereen en heb heel veel positiviteit daarna ervaren", stelt ze. "Ik durfde daarna echt mezelf te zijn", aldus de blondine. Queen!

Bron: Podcast Janice Blok | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220601 - FHM500 mooiste vrouwen van Nederland 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Victoria Vermeer