Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zomerhoroscoop 2022: dít kun je verwachten in de liefde

Dit hebben de sterren te zeggen over jouw liefdesleven.

tourist in paris at the arch du triomphe

Ga je de liefde van je leven ontmoeten? Of krijgt jouw relatie een boost? In Grazia’s Zomerhoroscoop vertellen we je wat de sterren voor jou in petto hebben op het gebied van de liefde. 

Waterman (21 januari -19 februari)

Heb je een vaste relatie, dan gaat het er behoorlijk serieus aan toe. Soms iets té serieus! Het mag deze zomer best iets losser worden, zeker wanneer de passie tussen de lakens gedaald is tot een historisch dieptepunt. Durf te experimenteren, dan wordt het absoluut een hete zomer. Ben je single, dan mag je je eisen iets bijstellen. Je verwacht het onmogelijke en dat kan alleen uitlopen op teleurstellingen. Sta open voor het opwindende dat op je pad komt.

Vissen (20 februari - 20 maart)

Ga je als single de zomer in, dan spiegelt planeet Neptunus je een ontmoeting rooskleuriger voor dan dat deze in werkelijkheid is. Geloof niet alles wat hij of zij zegt, ook al klinkt het geweldig. Je gevoel geeft aan of dit the real deal is, je hoeft er alleen maar naar te luisteren. Heb je al een partner, breng dan quality time met elkaar door en geef jullie seksleven alle aandacht.

Ram (21 maart - 20 april)

Planeet Jupiter in je teken maakt van deze zomer een uitstekende tijd om te reizen. Zeker wanneer je single bent! De kans dat je een lover tegen het lijf loopt of een opwindende onenightstand beleeft is groot, met name in juni en juli. Heb je een vaste relatie, dan keert de passie gegarandeerd terug. Je durft meer te experimenteren, dat blaast absoluut nieuw leven in je ingedutte seksleven.

Stier (21 april - 20 mei)

De hele zomer staat grillige Uranus in je teken en dat maakt het onvoorspelbaar voor je. Je weet als Stier graag waar je aan toe bent, ook in de liefde, alleen heeft deze planeet andere plannen voor je. Probeer het niet als iets negatiefs te zien, eerder als verrassend. Het kan namelijk ook veel beter uitpakken dan verwacht. Sta open voor het onverwachte, je zult er geen spijt van krijgen.

Tweelingen (21 mei - 21 juni)

Je relatie kan turbulent verlopen deze zomer. Er zijn regelmatig fricties en irritaties tussen jou en je lief. Loopt het al langere tijd niet lekker, dan kan het wel eens de laatste druppel zijn. Ben je single, dan verlopen dates niet bepaald vlekkeloos. Toch intrigeert dat je en maakt het je date interessant en aantrekkelijk, juist omdat hij/zij mysterieus en ondoorgrondelijk lijkt. Spannend!

Kreeft (22 juni - 22 juli)

Deze zomer bestaat voor jou uit een aantal hoogtepunten. De kans is groot dat je een nieuwe mijlpaal in je relatie bereikt. Ben je single, dan ziet het er eveneens spetterend voor je uit. Zeker in de maand juli mag je rekenen op een hete zomerliefde of een spannende onenightstand. Je komt volledig aan je trekken, buiten en tussen de lakens. Dit wordt in ieder geval een zomer om niet snel te vergeten.

Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Er zijn deze zomer de nodige irritaties tussen jou en je lief, waardoor er soms verhitte discussies kunnen ontstaan. Meestal leidt dit tot goedmaak-sex, dat is het fijne nieuws. Toch is dit niet de beste manier om met jullie issues te dealen. Praat wat vaker met elkaar en luister ook, dan komen jullie weer meer op één lijn. Ben je single, dan kun je je deze zomer aangetrokken voelen tot een totaal ander type dan waar je normaal op valt.

Maagd (24 augustus - 22 september)

Je relatie kan deze zomer onder druk komen te staan, zeker wanneer er al fricties zijn. De kans is groot dat je dit niet meer trekt en besluit ermee te stoppen. Hoe lastig het ook is, diep vanbinnen weet je dat dit de enige optie is. Is de basis goed, dan is het zaak je relatie weer naar een hoger niveau te tillen. Als single heb je even genoeg aan jezelf. Voor jou geen zomerliefde.

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Er staat je een heerlijke zomer te wachten, zeker wanneer je een vaste lover hebt. Jullie groeien weer volledig naar elkaar toe en de sex is steamy. Verschillende locaties en standjes maken het extra spannend. Ben je single, dan ben je best kritisch. Aan aandacht heb je absoluut geen gebrek, alleen niet iedere lover kan jou bekoren. Neem het allemaal niet te serieus en geniet gewoon van een sexy flirt, hoe oppervlakkig ook.

Schorpioen (23 oktober - 22 november)

Aan aandacht heb je deze zomer geen gebrek, je trekt lovers met gemak aan. Dit wordt dus een hete zomer voor je. Heb je een relatie, dan is er veel waardering voor elkaar. Je voelt je fijn en veilig in zijn/haar aanwezigheid en dat zorgt voor een nog sterkere basis. Ben je toe aan de volgende stap, dan is deze zomer de perfecte periode daarvoor.

Boogschutter (23 november - 21 december)

Er kunnen issues rijzen tussen jou en je lief deze zomer, zeker wanneer jullie het druk hebben. Dat gaat op een gegeven moment opspelen. Toch krijg je in juli de kans om het een en ander recht te zetten. Als single heb je het waarschijnlijk te druk voor een nieuwe lover. Toch hangt er in juli absoluut liefde in de lucht.

Steenbok (22 december - 20 januari)

Er zijn inmiddels veel planeten uit je teken verdwenen en dat heeft lucht in je relatie gebracht. Het is allemaal minder intens, uitdagend en moeilijk geworden. Toch valt er nog te dealen met planeet Pluto. Deze invloed vraagt je voor de laatste keer soul searching te doen en te kijken of je partner nog werkelijk bij je past. Ben je single, dan heb je deze zomer niet zo’n behoefte aan een date. Laat jou maar lekker solo vliegen!

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: iStock