Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: dit is hoe EOTB's Stevie er vroeger uitzag

Adorable!

In Ex on the Beach zien we de vrolijke Stevie samen de villa onveilig maken met partner in crime Jennifer. Ook zorgt de Heerlense dame voor flink wat steamy momenten – of dat nu in bed of in de jacuzzi gebeurt. Maar voor de beauty op tv verscheen, zag ze er heel anders uit. Herken jij Stevie nog terug?

Feestbeest

Op haar profielpagina bij MTV wordt Stevie onder andere omschreven als 'een feestbeest', en dat zien we ook terug in de oude kiekjes die Love Reality van haar heeft opgedoken uit de archieven. Van schattige kleuter die haar gezicht beschilderd heeft, tot de stunning vrouw die Stevie nu is: de foto's nemen je echt mee op een reisje door de tijd!

Zoals de Limburgse al eens heeft gedeeld, is het haar doel om in de villa haar 'ABC-lijstje' af te maken. Kortom: de bloemetjes buiten zetten met elke letter van het alfabet. Haar goede looks zullen daar zeker bij helpen. En dat knappe koppie? Die had Stevie vroeger dus ook al.

Wegsturen

Overigens heeft Stevie het haarzelf niet makkelijk gemaakt om in de Ex on the Beach-villa haar lijstje af te krijgen. Ze moest namelijk een moeilijke keuze maken. Óf haar ex Randy terug de zee in sturen, óf drie andere mannen wegsturen. Stevie koos voor dat laatste en dat kwam Theutche, Luca én Lars duur te staan. De drie mannen moesten namelijk per direct de villa verlaten.

Achteraf had ze toch liever Randy naar huis gestuurd. “Achteraf had ik hem naar huis willen sturen, zodat ik wat meer mensen kon afvinken.”

Bron: Love Reality | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch