Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Stevie over exit-keuze: 'Achteraf had ik hem naar huis willen sturen'

Stevie zou het nu anders doen als dat kon.

Fans zijn nog altijd in shock door de enorme plottwist die in de derde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch plaatsvond. Maar liefst drie kandidaten werden weggestuurd door Stevie (daarvoor was Joyce al vertrokken na een positieve coronatest). Stevie vertelt in een nieuwe video van MTV dat ze achteraf toch een andere keuze had willen maken.

Moeilijke keuze

In de vorige aflevering van EOTBDD was Randy een van de exen die zijn intrede maakte in de villa. De goedlachse Randy dook al snel het bed in met zijn ex Stevie en het leek erop dat hij die nacht behoorlijk indruk heeft gemaakt bij Stevie. De volgende dag sloeg de tablet of terror toe en moest Stevie een moeilijke keuze maken. Óf haar ex Randy terug de zee in sturen, óf drie andere mannen wegsturen. Stevie koos voor dat laatste en dat kwam TheutcheLuca én Lars duur te staan. De drie mannen moesten namelijk per direct de villa verlaten.

Spijt

Terugkijkend op de aflevering, laat Stevie toch weten dat ze het misschien beter anders had kunnen doen. Presentatrice Channah Koerten vraagt namelijk of Stevie niet beter Randy naar huis had kunnen sturen, omdat het toch al haar ex was. "Randy was pas één dag in de villa en ik had een super leuke band met hem. Daarom koos ik er toch voor om hem te laten blijven en de rest weg te sturen."

Achteraf had ze hem toch liever naar huis gestuurd. "Achteraf had ik hem naar huis willen sturen, zodat ik wat meer mensen kon afvinken." Ook verklaart ze haar keuze voor Theutche, Luca en Lars. Ze kon het namelijk goed met Nick en Joao vinden en liet hen daarom blijven. Pfoe, wat een plottwist!

Bron & Beeld: MTV, YouTube