Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: Brad Pitt is onherkenbaar op nieuwe magazinecover

Mensen zijn behoorlijk geschrokken van hoe hij eruitziet.

Leuk nieuws: niemand minder dan hunk Brad Pitt staat op de nieuwste cover van magazine GQ. De meeste reacties zijn echter niet bepaald positief, want mensen zijn flink geschrokken van hoe Brad eruitziet.

Brad, is that you?

In het magazine geeft Brad een openhartig interview, maar veel mensen hebben alleen oog voor de cover. Brad ligt op een bed met bloemen, gekleed in een metallic blauw shirt, zwarte broek en grote gouden sieraden. De meningen zijn erover verdeeld of dit echt een goede look voor hem is.

“Brad Pitt ziet er op de GQ-cover uit als een lijk dat in een rivier drijft, ik vind het niks”, schrijft iemand in een reactie op Twitter. Een ander vraagt zich af: “Wie heeft ervoor gezorgd dat Brad eruit ziet als een lijk op de cover van GQ??” Maar ook “Ik krijg vanavond nachtmerries” en “Degene die verantwoordelijk is voor deze cover moet ontslagen worden” zijn onder de foto te lezen. Ouch...

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door GQ (@gq)

Nuchter

In het tijdschrift vertelt de acteur over van alles, van zijn productiebedrijf en filmcarrière tot zijn dromen en hobby's tijdens de coronaperiode. Ook zijn leven na de spraakmakende scheiding van Angelina Jolie komt aan bod. De vader van zes werd na de break up nuchter door anderhalf jaar bijeenkomsten bij te wonen van Anonieme Alcoholisten.

“Het was een heel leuk groepje mannen; heel privé en selectief. En dus ook veilig, waardoor ik mezelf kon zijn. Ik heb weleens gezien dat sterren stiekem werden opgenomen voor de pers terwijl ze hun hart aan het luchten waren en dat lijkt me afschuwelijk”, vertelt hij. “Ik ben gestopt met drank en sigaretten en voel me beter dan ooit.”

Met pensioen

Brad biecht ook op dat zijn nieuwe film Bullet Train misschien één van de laatste is, omdat hij zijn acteercarrière binnenkort aan de wilgen hangt. "Ik ben nu bijna 60 en beschouw de aankomende jaren als mijn laatste fase. Dat kan tien, twintig of dertig jaar duren, dat weet je niet. Maar hoe gaat die periode eruitzien en hoe wil ik die tijd indelen?" Tijd om alle films waar hij in speelt te bingen dus!

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress, Instagram GQ