Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Altijd perfect aangebrachte lipstick? Met deze TikTok-hack lukt het

Je hebt er maar één ding voor nodig, dat je waarschijnlijk al in huis hebt.

Lipstick: we zijn er dol op. Helaas is het aanbrengen ervan niet altijd even makkelijk. Vooral als je een felle kleur lipstick gebruikt, kan het erg vervelend zijn als er een beetje naast je lippen belandt. Gelukkig is dit weer een gevalletje TikTok to the rescue, want op die app wordt een handige life hack gedeeld.

Voor alle klunzen

Het aanbrengen van lipstick is bij de meeste mensen een ongoing learning process. Je wordt er in de loop der jaren steeds beter in, maar een ongelukje ligt altijd op de loer. Ben je klunzig en belandt lipstick bij jou ook vaak naast je mondhoeken? Say no more! Deze lipstick hack op TikTok is perfect voor jou.

Alleen een wattenstaafje

TikTok is al lang niet meer alleen maar de plek voor grappige sketches, dat blijkt maar weer. Er worden regelmatig allerlei handige life hacks gedeeld die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken. Ook TikTok-gebruikster @planetrevolution heeft een handige hack gedeeld, waarmee je eenvoudig lipstick kunt aanbrengen zonder te knoeien. Je hebt er alleen maar een wattenstaafje voor nodig.

@planetrevolution Have you tried this #beautyhack? 😱 #cleanbeauty #qtip #lipstickhack ♬ original sound - Planet Revolution 🌎

Simple, but effective

Het trucje is heel simpel: leg een wattenstaafje horizontaal tussen je lippen voordat je lipstick aanbrengt. Breng de lipstick daarna aan zoals je altijd doet en je zult zien dat er geen vlekken bij je mondhoek ontstaan. Je lippen worden door het wattenstaafje een stukje uit elkaar gehouden én je mondhoeken worden afgeschermd, waardoor er geen kans meer is op een 'ongelukje'. Ideaal! Wij gaan dit zeker proberen wanneer we onze favoriete rode lip shade weer eens uit de lade toveren.

Bron: Trend Alert | Beeld: BrunoPress, The Voices