Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Weer vervelend nieuws voor Jørney uit Ex on the Beach

Het zit haar totaal niet mee.

Slecht nieuws voor Jørney uit Ex on the Beach. Haar dochtertje Aliyaah is gisteren namelijk opgenomen in het ziekenhuis en sindsdien is haar situatie alleen maar verslechterd.

Nachtmerrie uitgekomen

In december vorig jaar beviel Jørney van haar dochtertje Aliyaah, dat ze samen met Odim kreeg. De grootste nachtmerrie van elke ouder is natuurlijk dat er iets met hun kindje gebeurt, en helaas is dat nu werkelijkheid geworden voor Jørney. Aliyaah is vanwege een virus opgenomen in het ziekenhuis, vertelt de realityster op Instagram.

"Ik denk soms echt dat ik vervloekt ben of zo. Het afgelopen jaar overkomt mij letterlijk alleen maar shit", zegt Jørney. Een tijdje geleden moest ze zelf onder het mes, omdat ze een tumor aan haar eierstok bleek te hebben. Ook levert haar stukgelopen relatie met Odim nog regelmatig problemen op. En nu is het dus Aliyaah waar ze zich enorm zorgen om maakt. "Echt bizar. Ik ben het helemaal beu."

Alleen maar slechter

Jørney heeft op haar Instagram Stories meerdere updates over de situatie gedeeld. "Ik ga alle broeders en zusters vragen om een dua te doen dat Aliyaah weer beter wordt... Momenteel gaat het alleen maar slechter en slechter, pfff", schrijft ze erbij. "Ik ga ff niks meer delen na deze post over Aliyaah, in verband met boze ogen en rust..."

Nieuwe behandeling

Het is niet duidelijk welk virus Aliyaah heeft opgelopen. Wel heeft Jørney uitgelegd wat er in het ziekenhuis allemaal moet gebeuren. "Ze krijgt nu een infuus met vocht en voeding, want ze houdt niks binnen. Ze krijgt ook zuurstof. (...) Ze is ook gespoeld en ze heeft ook een soort puf-ding gedaan." Helaas heeft de behandeling nog niet voor vooruitgang gezorgd, dus zullen doktoren Aliyaah vandaag opnieuw checken om te zien welke behandeling er verder nodig is. Sterkte, Jørney!

Bron: Instagram Jørney, RTL Nieuws | Beeld: Ex on the Beach, Instagram Jørney