Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waarom je nu een modieuze citytrip naar Montpellier wilt maken

Op naar Frankrijk!

Citytrippen doen we maar al te graag, helemaal als we in de stad van bestemming goed kunnen shoppen. Enne, wat nou als we je vertellen dat je komende week in het zonnige Frankrijk kun shoppen én cultuur kunt snuiven tegelijk? Het populaire merk SHEIN opent namelijk een pop-up store in een Franse stad.

Online uitverkoop

Yes, dat lees je goed! Je kunt natuurlijk online shoppen op de website van SHEIN, waar je van 22 juni tot 19 juli ook nog eens in een megagrote uitverkoop kunt profiteren. Kleding en accessoires uit de lente- en zomercollectie van 2022 zullen namelijk worden aangeboden met kortingen tot wel 85%. De perfecte gelegenheid dus om kleurrijke, lichte en ultra-trendy stukken in je winkelmandje te gooien tegen zeer lage prijzen. Iemand die toevallig nog een koffer met zomerkleding moet vullen voor deze vakantie?

Pop-up store

Maar SHEIN is tegenwoordig ook offline te vinden. Niet alleen op de website van SHEIN, maar ook in real life kun je binnenkort dus leuke items van het merk scoren. Helaas niet in Nederland, maar wel in Frankrijk. Reden genoeg om er meteen een citytrip van te maken denken wij! De wereldwijde winkelketen opent namelijk haar deuren in de Franse stad Montpellier. Van 21 tot 25 juni is SHEIN in het hartje van Montpellier met een kortstondige boetiek. Hier wil je als fashionista natuurlijk een bezoekje aanbrengen. Dat de Zuid-Franse stad een heerlijk klimaat heeft én op steenworp afstand van de Middellandse Zee ligt, is natuurlijk mooi meegenomen tijdens zo'n citytrip. Kun je meteen rond flaneren in je nieuwe strandjurk of die bikini uitproberen als je een frisse duik neemt.

Nieuw concept

Na pop-ups in de modesteden Parijs, Marseille en Toulouse, is SHEIN dus in nóg een Franse stad te shoppen. Kleding, accessoires of badmode, alles zal worden verzameld om je zomergarderobe à la Emily in Paris samen te stellen voor kleine prijsjes. In deze pop-up zal tevens ook een SHEINACT-ruimte zijn, gewijd aan kledingrecycling. Hier kun je dus oude items (ook van andere merken) inleveren. Vergeet daarom niet je koffer op de heenweg te vullen met de kledingstukken die je niet meer draagt. Dus eh, waar wacht je nog op? Boek een last-minute treinticket of stap de auto in en maak er een heuse modieuze citytrip van.

Waar moet je zijn?

Kledingmerk SHEIN, opgericht in 2012, is een wereldwijde e-commerce speler met als missie om mode toegankelijk te maken voor iedereen. Dankzij de productie van kleine partijen en de online verkoop is het mogelijk om meer betaalbare prijzen aan te bieden en overproductie te vermijden. Het platform biedt duizenden items geïnspireerd op de laatste trends, maar ook beauty- en lifestyleproducten. Wat hun stijl ook is, SHEIN helpt iedereen zijn individualiteit uit te drukken door middel van de laatste betaalbare trends.

Ook niet onbelangrijk: waar moet je precies zijn om de Franse SHEIN-winkel te vinden? Je hoeft daarvoor alleen maar je modehart te volgen, want de pop-up shop zal te vinden zijn in Polygone, het gigantische overdekte winkelcentrum van Montpellier. Het adres daarvan is:

Polygone

1 rue des Pertuisanes

34000 Montpellier

Zien we je daar? Happy shopping!