Dol op Lang Leve de Liefde? Dan is dit nieuwe programma wat voor jou

Aanrader!

Ook zo’n fan van Lang Leve de Liefde? Dan hebben wij leuk nieuws voor je. SBS6 komt namelijk met een gloednieuw datingprogramma à la LLDL. Hierin geen prachtige villa met jacuzzi en sauna, maar een tentje in de buitenlucht. In Wildkampeerders nemen singles écht de tijd om elkaar te leren kennen op de mooiste en meest romantische kampeerplekjes van Nederland.  

Romantisch kamperen

Waar de singles in Lang Leve de Liefde een prachtige villa tot hun beschikking hebben, moeten de vrijgezellen het in Wildkampeerders doen met een luchtbedje, een tent en een te kleine campingbrander. Hoewel de daters vierentwintig uur de tijd nemen om elkaar te leren kennen, begint de ultieme relatietest gelijk na de kennismaking al. De vrijgezelle kampeerders moeten hun tentje namelijk samen zien op te zetten. Dat wordt leuk!

Na een nacht kamperen komt natuurlijk de grote vraag: blijft het bij één nachtje of ligt een toekomst als ANWB-stelletje in het verschiet?

Elke zaterdag

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot we van de kampeeravonturen van de vrijgezellen kunnen genieten. Wildkampeerders is vanaf deze zaterdag, 18 juni, namelijk wekelijks om 16.30 uur te zien op SBS6. We can’t wait!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Lang Leve de Liefde

Laatste nieuws