Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: EOTB’s Jørney onherkenbaar met nieuwe coupe

Jørney, is that you?

Tijd voor iets anders! Dat moet Jørney Hendrickx ook gedacht hebben toen ze in de kappersstoel plaatsnam. De voormalig Ex on the Beach-deelneemster is namelijk onherkenbaar geworden nu haar lange lokken een nieuwe kleur hebben gekregen.

Nieuwe look

Nu haar relatie met Odim definitief voorbij is, heeft Jørney haar blik op de toekomst gericht. En wat kun je dan beter doen dan jezelf een nieuwe look (laten) aanmeten? De beauty heeft dan ook haar prachtige blonde lokken ingeruild voor een donkerbruine coupe.

Bekende kapster

Op Instagram deelt de realityster het resultaat van haar make over: een flinke bos donkerbruine krullen. "A woman who cuts her hair is about to change her life", schrijft ze erbij. Enne, de kapster van Jørney is ook geen onbekende. Niemand minder dan Fleur, één van de singles in het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave, heeft haar lokken onder handen genomen.

Jørney bewijst maar weer eens dat een likje verf, en een nieuwe set extensions, je een geheel nieuwe look kunnen geven. Looking good! 

Geen spijt

Hoewel de twee uit elkaar zijn, hebben Jørney en Odim wel samen een dochtertje. De kleine Aliyaah is alweer een half jaar oud. Zelf had de kersverse brunette een jaar geleden niet gedacht dat ze nu met een baby in haar armen zou zitten. Hoewel haar relatie met Odim de afgelopen maanden allesbehalve steady was, laat de mom weten dat ze absoluut geen spijt heeft van het afgelopen jaar. “Ik ben trots op wie ik ben geworden en de lessen die ik heb geleerd”, schreef ze onlangs.

Instagram: @jurney.hendrikx, Love Reality, Grazia (archief) | Beeld: Ex on the Beach