Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love is in the air! Katja Schuurman is weer verliefd

'Alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit', vertelt de actrice.

Premiere Costa 2

Katja Schuurman is weer verliefd! Dat laat de actrice weten in de podcast Schuurman & Spigt ruimen op. Vorig jaar zette ze een punt achter haar huwelijk van twee jaar met Freek van Noortwijk, maar nu lacht de liefde Katja weer toe.

Roze bril

In de podcast praat Katja samen met Frédérique Spigt openhartig over haar liefdesleven. "De lente draagt zeer zeker bij aan mijn vrolijke gemoed en ook het feit dat ik een aantal heel leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman", vertelt ze enthousiast. Want nu ze weer vlinders in haar buik heeft, lacht het leven haar weer toe. "Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is. Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit."

Op zoek naar bevestiging

Toch wil ze nog geen stempel drukken op haar prille romance. "Ik ga deze keer proberen om niet alles meteen in een vaste vorm te gieten." Al is dat volgens Katja makkelijker gezegd dan gedaan. "Ik denk, als ik iemand leuk vind, altijd: zet hier maar je handtekening en dan tikken we het even af." Dat wil ze deze keer anders aanpakken, hoe moeilijk het ook is. "Dat komt door onzekerheid. Je bent voortdurend op zoek naar bevestiging."

Nog een kindje?

Toch voelt het erg goed voor Katja. De actrice denkt zelfs al na over een derde kindje. "Ik begin binnenkort ook aan mijn derde leg", grapt ze in de podcast. Katja heeft al twee dochters uit eerdere relaties. Samen met Thijs Römer kreeg ze dochtertje Sammie, en twee jaar geleden werd de kleine Coco Loulou geboren, uit haar relatie met Freek van Noortwijk.

Hoewel het nog niet zo lang geleden is dat het huwelijk van Katja en Freek op de klippen liep, is haar ex-man blij voor de actrice. "Ik ben alleen maar superblij voor Katja dat ze een nieuwe vriend heeft, want ik gun haar al het geluk en liefde van de wereld. Dat verdient ze ook", liet hij weten aan RTL Boulevard. "Volgens mij is hij wel leuk en knap. Een goede catch." Veel geluk, Katja!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress