Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet het 1-jarige dochtertje van prins Harry en Meghan Markle eruit

De dochter van Harry en Meghan heeft de rode lokken van haar vader.

Afgelopen zaterdag mocht de dochter van prins Harry en Meghan Markle één kaarsje uitblazen. Om die mijlpaal te vieren, delen de Amerikaanse royals een kiekje van Lilibet Diana – die steeds meer op haar vader begint te lijken.

Lilibet

Waar we de kinderen van prins William en Kate Middleton steeds vaker te zien krijgen, houden Harry en Meghan hun kids het liefst ver buiten de spotlights. Het eerste en gelijk ook laatste kiekje dat we van de kleine Lilibet te zien kregen, stamt alweer uit december 2021. De Sussexjes deelden destijds een schitterende kerstkaart met daarop zoontje Archie en de paar maanden oude Lili. Maarre, eerlijk is eerlijk, daarop was ze nauwelijks te onderscheiden van any baby.

Nu krijgen we eindelijk te zien dat Lili de beroemde rode lokken van haar vader heeft meegekregen! Ter ere van de eerste verjaardag van de dochter van Harry en Meghan worden we namelijk getrakteerd op een nieuwe foto van de kleine meid.

De Sussexjes waren afgelopen weekend in Engeland vanwege het platina jubileum van Queen Elizabeth en organiseerden een feestje in de tuin van Frogmore Cottage, nog altijd hun officiële optrekje in de UK. Fotograaf Misan Harriman, die eerder ook de zwangerschap van Meghan aankondigde op zijn Instagram-account, was erbij en deelt lieve foto’s van de Jarige Jet.

Kinderfeestje

“Het was een groot voorrecht om de eerste verjaardag van Lilibet te vieren met mijn familie en die van haar”, schrijft de fotograaf en vriend van de Sussexjes op Instagram. “Met heel veel plezier en schmink!” Op de tweede foto, waarop Meghan haar dochtertje vasthoudt, zien we inderdaad een paar vrolijk geschminkte gezichten. (Ex-)royal of niet, bij een kinderfeestje hoort uiteraard schmink!

Binnen no time stromen de reacties binnen onder de lieve kiekjes van baby Lili. "Prachtig", "Wat een kleine beauty" en "Ze is perfect", klinkt het onder meer in de comments. Wat de meeste mensen opvalt? Dat zijn natuurlijk Lili's prachtige, rode lokken – die ze niet van een vreemde heeft. "Ze is een kopie van haar vader", schrijft iemand. "Dat is echt Harry's dochter", aldus een ander. Een derde schrijft: "Mini Harry!"

Bron: Beau Monde, Instagram @misanharriman | Beeld: BrunoPress